Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

CRYPTO DEFENSE

Het CryptoDefense gijzelvirus is een nieuwe variant van de Cryptolocker. Net zoals de Cryptolocker blokkeert de CryptoDefense de computer en vergrendeld deze alle bestanden op de computer met krachtige RSA-2048 encryptie technologie. Om toegang te krijgen tot de computer en de versleutelde bestanden moet er losgeld worden betaald. Wanneer het losgeld betaald is, zal er een privé-sleutel worden verstrekt waardoor u weer toegang tot de bestanden kunt krijgen.

cryptodefenseGelukkig is de CryptoDefense een slechtere versie van de Cryptolocker en relatief ‘liever’ dan de Kovter ransomware. Als het CryptoDefense gijzelvirus op uw computer zit zal deze zo’n 500 Euro in losgeld eisen. Deze moeten in bitcoins betaald worden zodat u de privé-sleutel mag ontvangen van de cyber criminelen om uw bestanden te ontgrendelen. Gelukkig is er een flinke fout gemaakt waardoor de privé-sleutel ook op de besmette computer te vinden is! Dit betekent dat u altijd weer bij uw bestanden kunt ontsleutelen zodra u de Crypto Defense van de computer verwijderd heeft. Lijkt uw computer geblokkeerd? Een andere fout is dat u nog altijd op het internet kunt komen en een specialist kunt installeren voor de ontmiddelijke verwijdering van het CryptoDefense gijzelvirus.

Hoe kan ik het CryptoDefense gijzelvirus verwijderen?

cryptodefense verwijderenEr zijn maar weinig specialisten die in het verleden effectief de CryptoLocker en nu de CryptoDefense malware er af kunnen halen. EnigmaSoft had al snel een rapport geschreven over dit gijzelvirus en haar krachtige anti-malware gereedschap, de SpyHunter kan zeer effectief deze rommel van uw computer verwijderen. Daarnaast heeft de SpyHunter een ingebouwde helpdesk waar u altijd terecht kunt bij een EngimaSoft security specialist. U zult dan uw SpyHunter diagnose rapport eerst naar de helpdesk moeten sturen. Dit is over het algemeen niet nodig. Normaal verwijdert de SpyHunter de CryptoDefense malware zonder problemen. In ieder geval, deze helpdesk optie is een unieke en bijzondere extra meerwaarde in geval dat. Zo’n helpdesk zit niet ingebouwd in andere specialisten die goed werk kunnen verrichten zoals de HitmanPro, de BullGuard Internet Security suite en de EmsiSoft Anti-Malware software.

pc test op cryptodefense infectie

Scan uw systeem met de SpyHunter en verwijder CryptoDefense snel en effectief!

cryptodefense

Hier volgt een instructie video over hoe je de bestanden weer kunt ontsleutelen nadat je de CryptoDefense malware van de computer hebt verwijderd.

Voor uitgebreide richtlijnen voor het verwijderen van het CryptoDefense gijzelvirus verwijzen we naar de volgende artikels:

Gerelateerde onderwerpen:

 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one