Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

IGFXPERS.EXE

1. Wat is Igfxpers.exe voor iets?

Igfxpers.exe is een actief proces voor het verbeteren van de display voor Intel en NVidia grafische kaarten. Het is vooral bedoelt m de resolutie te verbeteren wanneer er meerdere beeldschermen aan de computer zijn aangesloten. Normaal is het een veilig bestand en belangrijk proces voor uw computer die door NVidia of Intel standaard wordt geïnstalleerd op uw systeem. Igfxpers.exe is dus een actieve taak die constant werkt voor de verbetering van de funcationaliteit van de grafische kaarten. Wanneer u geen last van dit proces heeft en uw computer zoals normaal werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken.

2. Heeft u last van Igfxpers.exe gerelateerde foutmeldingen?

Dit zijn de belangrijkste igfxpers.exe foutmeldingen die op het beeldscherm kunnen verschijnen:

  1. ” igfxpers.exe niet gevonden “
  2. ” igfxpers.exe ” ontbreekt
  3.  ” kan igfxpers.exe niet vinden”

igfxpers.exeWanneer u last heeft van deze fout-meldingen heeft dit te maken met het feit dat het bestand beschadigd is geworden en dat de videokaart drivers zijn verouderd. Verouderde Intel / NVidia videokaart drivers kunnen verantwoordelijk zijn voor het probleem. Het bijwerken en opnieuw installeren van de videokaart drivers met behulp van een goed driver update programma is de meest makkelijke manier om het igfxpers.exe probleem op te lossen.

3. Igfxpers.exe malware

igfxpers exe trojan Er zijn een aantal Trojaanse paarden bekend die zich graag uitdossen als een igfxpers.exe proces. Symantec heeft de o.a. Trojan.Gen.2 ontmaskert. Microsoft heeft de TrojanDownloader:Win32/Unruy ontdekt. Deze twee rotzakken camoufleren zich als reguliere processen om uw antivirus programma om de tuin te leiden. We raden onze lezers aan om altijd op zoek te gaan naar de beste antivirus software en daar voor te betalen. Het is een belangrijke verzekering aangezien de meeste antivirus programma’s geen afdoende bescherming bieden.

igfxpers-exe igfxpers intelAanbevolen:

complete systeem-diagnose naar missende drivers en mogelijke malware infecties.

 

IGFXPERS.EXE informatie overzicht:

Naam: persistence
Bestandsnaam: igfxpers.exe
Commando: C:\Windows\system32\igfxpers.exe
Beschrijving:
Bestand is gerelateerd aan de Common User Interface module van de grafische kaarten van Intel of NVidia. Wanneer u problemen heeft moet u de videokaart drivers opnieuw installeren of bijwerken met behulp van een driverscanner.
Bestandslocatie: %System%
Start up Type: De start up invoeging wordt automatisch gestart via Run, RunOnce, RunServices, of RunServicesOnce die in het Windows register staan bijgeschreven.
HijackThis Categorie: O4 Entry
Opmerking: %System% is een variabel die refereert naar de Windows SYSTEM folder. Deze kun je gebruikelijk hier vinden:C:\Windows\System for Windows 95/98/ME, C:\Winnt\System32 for Windows NT/2000, or C:\Windows\System32 for Windows XP/Vista/7. Wanneer igfxpers.exe zich op een andere locatie bevindt en qua naam een beetje afwijkt, weet je zeker dat je met een malware infectie te maken hebt. Als je twijfels hebt, scan uw systeem met een goed anti-spyware programma.  

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” name=”igfxpers.exe” description=”Wat te doen met igfxpers.exe fout-meldingen? Wat is igfxpers.exe voor iets? ” author=”Rens Smit” pubdate=”2014-06-04″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
0 comments… add one