Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

MOBILE PHONE SPY

Het uitzoeken van een goede mobile phone spy is niet gemakkelijk. De inzet van een goede mobile phone spy programma des te meer. Een mobile phone spy kan ongemerkt alle gesprekken en internet communicatie afluisteren en vastleggen. De toepassing lijkt me zeer relevant voor het in de gaten houden van kinderen en medewerkers.

mobile phone spyTraditionele monitoring software en parental control oplossingen helpen niet goed genoeg bij het monitoren van het mobiele telefoongebruik van kinderen. Kinderen maken steeds vroeger gebruik van een mobiele smart phone zonder dat we enige controle hierover kunnen uitoefenen. Dankzij een goede mobile phone spy oplossing is dat geen probleem meer. Een mobile phone spy is natuurlijk ook een stuk goedkoper dan het inhuren van een private detective voor het in de gaten houden van je geliefde die verdacht vaak overwerkt en er misschien een geheime minnaar er op na houdt. De toepassingen van een mobile phone spy zijn zeer divers. De meeste van onze lezers gebruiken deze programma’s voor het in de gaten houden van het gebruik van mobiele telefoons door medewerkers en kinderen.

Wat zijn de beste mobile phone spy programma´s?

Er zijn een aantal specialisten op het gebied van het afluisteren van mobile smart telefoons die een complete oplossing aanbieden. Deze spion programma’s zijn zeer krachtig en kunnen alles en ook alles wat er op een mobieltje gebeurd in de gaten houden en opslaan. Je kunt zelfs deze software op afstand verwijderen mocht je doel bereikt zijn en het programma niet meer nodig hebben.

1. TopSpy Review

2. MobileSpy Review

3. StealthGenie

4. MSpy 

Voor meer informatie over hoe je je kunt gedragen als een NSA-agent, lees ons artikel over Spy Software:

[schema type=”review” name=”Beste mobile phone spy” description=”Wat is de beste mobile phone spy op dit moment?” rev_name=”mobile phone spy software” author=”Veer deHaas” pubdate=”2014-06-02″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
5 comments… add one