Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

DRIVERFINDER

Waarom zou ik mijn stuurprogramma’s bijwerken met de DriverFinder™?

Volgens mijn eigen onderzoek naar de beste driver scanner, zijn er een aantal sleutelkenmerken die aangeven waarom Driver Finder een goede keuze is. Ik zal beginnen met de twee voornaamste:

driverfinder reviewIn de eerste plaats, is het een Amerikaans kwaliteitsproduct en trade mark voor het bijwerken van stuurprogramma’s. DriverFinder™ detecteert het exacte merk en model computer, de geïnstalleerde Windows versie, en alle hardware apparaten aangesloten op de computer. Door het nauwkeurig vaststellen van het systeem is DriverFinder™ in staat om stuurprogramma’s te verstrekken die voor 100% specifiek voor je computer zijn. Belangrijk is ook het feit dat er ondersteuning is voor zowel aangesloten als niet aangesloten apparaten! Heb je ooit een MP3 speler, USB webcam, digitale camera, of externe harde schijf op je computer aangesloten? DriverFinder™ zal (indien beschikbaar) een bijgewerkt stuurprogramma voor deze apparaten vinden, zelfs als ze op dit moment niet op de PC zijn aangesloten.

In de tweede plaats, je kunt eenvoudig een back-up maken van een specifiek stuurprogramma – of van allemaal! – voordat je nieuwe stuurprogramma’s installeert. Herstellen van stuurprogramma’s vanuit de backup locatie is net zo eenvoudig.driverfinder download

Hoeveel drivers zijn verouderd op uw computer?

Klik hier om met DriverFinder™ uw drivers bij te werken.

driverfinder

download driver finder

 

Vijf andere redenen waarom de DriverFinder een goede keuze is:

1. DriverFinder™ biedt klanten de grootste – en meest bijgewerkte! – stuurprogramma database in de industrie. Onze geautomatiseerde crawlers en electronische stuurprogramma-bestandsanalyzers werken 24/7 het hele jaar door, waardoor we nieuwe stuurprogramma’s in het algemeen binnen 24 uur na vrijgeven detecteren.

2. DriverFinder™ gebruikt een unieke combinatie van (1) geautomatiseerde crawlers, (2) electronische stuurprogramma-bestandsanalyzers, en (3) handmatige controle door computer professionals VOORDAT stuurprogrammabestanden in de database worden opgenomen! Dit garandeert de betrouwbaarheid van onze stuurprogramma-aanbevelingen.

3. DriverFinder™ downloads zijn TWEE keer zo snel als andere update programma’s. Stuurprogrammabestanden komen direct van fabrikanten en worden via onze hoge snelheidsinfrastruktuur verstuurd. Data- en infrastruktuur verzorgd door Amazon Web Services.

4. Maak ook eenvoudig een backup van stuurprogramma’s naar een extern medium!

5. DriverFinder’s backup & herstel functie kan ook gebruikt worden om een kopie van je stuurprogramma’s te maken op een ander medium, zoals een USB stick, CD of DVD, of externe harde schijf. Maak bijvoorbeeld een backup van alle stuurprogramma’s met het externe medium als bestemming, nadat je alle stuurprogramm’s hebt bijgewerkt. Nu kun je deze stuurprogramma’s gebruiken om een ander computer in je huis bij te werken!

Dit zijn naar mijn mening genoeg redenen om DriverFinder eens vrijblijvend te testen.

driverfinder pro recensie download driver finder

 

Twijfel je of wil je deze driverscanner vergelijken met andere driver update software programma’s?

Bekijk dan eens een van de volgende programma’s:

Gerelateerde artikels:

 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one