Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

IPVANISH

Waarom zou ik voor IPVanish kiezen?

anoniem surfen met ipvanishIPVanish is van de beste dienstverleners en ontwikkelaars van uitmuntende VPN service software. IPVanish is de echte tier-1 VPN dienst waarbij je de beste VPN snelheden krijgt met de best beveiligde internetverbindingen over een netwerk van meer dan 180 servers in meer dan 60 landen. Met IPVanish is het kinderspel om snel anoniem en veilig te surfen naar voorheen geblokkeerde diensten en websites.

Precies, je kunt overal ter wereld toegang krijgen tot de film en sport kanalen van wens. Daarnaast kun je ook geblokkeerde content inzien. Kijk, Netflix en Youtube zijn twee diensten die content aanbieden aan de hand van de IP locatie en kunnen op basis daarvan ook content blokkeren of beheren. Met IPVanish kun je alle mogelijke IP-geo-restricties omzeilen. Het internet is inderdaad nu open en vrij van belemmeringen dankzij IPVanish.

De echte voordelen van IPVanish?

IPVanishMijn inziens, is bovenstaande gewoon een mooie bonus. Het belangrijkste is dat je volledig anoniem en veilig kunt internetten. Jouw Internet Service Provider kan niet meer jouw internetsnelheid  belemmeren of jouw internetverkeer bewaken of inzien door deep-packet inspection monitoring software. Daarnaast verzeker jezelf van de beste internet veiligheid wanneer je gebruik maakt van Wi-Fi verbindingne. Wi-Fi verbindingen en allerlei publieke hotspots zijn broednesten voor malware, spy software en hackers. Vermijd deze risico’s en gevaren door gebruik te maken van een goede VPN service zoals IPVanish deze levert. Al het interverkeer en overdracht van informatie is volledig versleuteld. Niemand, zelfs geen hackers, kunnen deze informatie inzien en blijft daardoor strikt vertrouwelijk en anoniem.

IPVanish VPNJe beschermt ook je online identiteit voor mogelijke identiteitsdiefstal, er zullen geen sporen worden achtergelaten. Het originele IP-adres wordt gewijzigd voor een van de 25.000+ anonieme adressen waarvan je gebruikt kunt maken om te surfen. Precies, jouw originele IP adres is volledig verborgen.

De dienst van IPVanish voorziet in het maken van een veilige en beveiligde omgeving om alle dagelijkse internetactiviteiten op uit te voeren. Veilig online bankieren is nu echt veilig te noemen aangezien alle communicatie via een versleutelde ondoordringbare VPN tunnel gaat. Vanuit een technisch oogpunt kun je niet veiliger internetten dan met een vpn service zoals IPVanish deze maakt.
Surf the Web Securely with IPVanish VPN

Is IPVanish makkelijk in gebruik?

Zeker, iedereen kan het makkelijk inzetten. Een VPN dienst werkt zeer makkelijk in de praktijk en IP Vanish voorziet van vele video’s die je kunnen helpen om alles op te zetten.

Bezoek hier de – IPVanish Homepage – voor meer info!

IPVanish VPN voor Windows – demo

Bezoek de – IPVanish Homepage – voor meer informatie!

Trouwens, je kunt bij IPVanish gewoon anoniem met bitcoins betalen! Voor meer informatie over hoe je goedkoop bitcoins kunt bemachtigen: Bitcoins kopen! 

Met welke VPN software kan ik IPVanish vergelijken?

Er zijn natuurlijk andere concurrenten. De belangrijkste zijn de HideMyAss VPN en de Private Internet Access diensten.

Voor meer informatie: handleiding anoniem surfen.

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2015/06/ipvanish/” name=”IPVANISH” description=”Waarom zou ik kiezen voor de IPVanish VPN service?” rev_name=”IPVanish VPN” rev_body=”VPN software IPVanish” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2015-06-17″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.