Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

POP UPS VERWIJDEREN

Hoe kan ik het beste pop ups verwijderen?

Wil je pop ups verwijderen uit jouw internet browsers? Heeft jouw browser last van vervevelende pop ups met advertenties? Worden er steeds meer nieuwe vensters geopend naar verdachte websites met allerlei aanbiedingen? Is je internet traag geworden?

pop ups verwijderenIn dat geval moet je goed beseffen dat je aan een standaard pop up blocker weinig nut zult hebben. Pop ups blokkeren is in dit geval niet afdoende. De meeste pop ups en internet browser blokkades en irritaties zijn te wijten aan browser hijackers en aanverwante adware. Zeker, je kunt altijd een pop up blocker gebruiken en pop ups blokkeren. Er zijn vele programma’s beschikbaar, zowel betalende als gratis pop up blockers. Toch, je zult daarmee de hardnekkige pop ups die door adware worden veroorzaakt niet kwijt raken.

pop up advertenties verwijderenOm hardnekkige pop ups te verwijderen uit je browser kun je het beste gebruik maken van een complete malware scanner van een betrouwbare fabrikant zoals SurfRight of Bitdefender. Deze zal het kwaad met wortel en al er uit trekken. Pop ups verwijderen uit Chrome, Firefox of Safari kun voor een gedeeltelijk doen met allerlei pop up blockers (Poper Blocker, Smart Pop Up Blocker, Super Ad Blocker), maar deze verwijderen niet de oorzaak van het probleem: adware. Zeker, je kunt allerlei specifieke adware removers opzoeken en inzetten, toch mijn inziens is het gewoon verstandig om te investeren in een complete malware scanner die als een second opinion anti-malware wapen kan worden ingezet voor het verwijderen van alle mogelijke malware. Kijk, adware is eigenlijk een vorm van spyware. Spyware valt weer als een categorie onder malware.

pop ups verwijderen uit mijn browserMijn voorkeur gaat uit naar de HitMan Pro. Een Nederlands kwaliteitsproduct ideal te gebruiken als een second opinion malware scanner. Het verwijderen van pop ups is kinderspel met dit krachtig wapen. De Hitman Pro maakt een uitgebreide diagnose over alle browser plugins, cookies en browser malware. De Hitman Pro heeft ook de mogelijkheid om browser ransomware te verwijderen. Browser ransomware blokkeert de internet browser en eist losgeld van de gebruiker om weer normaal gebruik te kunnen maken van de internet browser. In feite, gaat het hier ook om alleen maar een gevanceerde browser hijacker. Een ander bekend programma is de SpyHunter.

Wens je gebruik te maken van een technische dienst, dan zou je ook de PCKeeper kunnen bekijken. Dit programma is een totaaloplossing voor computer onderhoud en beveiliging inclusief een helpdesk met Microsoft gecertificeerde techneuten. Hierdoor is het mogelijk om pop ups te verwijderen met behulp van een techneut. Voor meer informatie: PCKeeper Review.

Voor mac gebruikers kan ik verwijzen naar het product de Mackeeper of het volgende artikel:

Gerelateerde artikels:

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.