Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

Met AIRVPN anoniem het internet op!

airvpnAirVPN is een jonge VPN dienst die is ontwikkeld door een groep van activisten, verschillende Piraatpartijen en hacktivisten voor de bescherming van onze netneutraliteit, online privacy en veilligheid. In die zin is het geen traditioneel bedrijf, zeker een goede omzet met winst is belangrijk om een goede dienst aan te kunnen bieden, maar AirVPN is volledig transparent en zal nooit te veel geld vragen aan haar gebruikers. Voor iets meer dan 50 euro kun je voor 12 maanden gebruik maken van AIRVPN, alleen de dienst van Private Internet Access is vergelijkbaar in prijs. Niettemin, een goedkopere prijs uit zich wel in iets minder gebruiksgemak in het geval je anoniem wilt internetten op een smartphone of tablet. IPVanish levert hier meer afgewerkte dienst. IPVanish beschikt ook over een NAT-firewall die in de prijs is inbegrepen!

Maar goed, AirVPN is een vrij jong bedrijfje waarbij winst niet de belangrijkste doelstelling is. Uiteindelijk gaat het om de bescherming van de burgers tegen totalitaire controlerende en commerciële krachten die graag het internet willen temmen en precies willen weten waar iedereen zich bevindt, wat iedereen doet en hoe je daar geld mee kunt verdienen.

airvpn Met de software van AirVPN kun je anoniem surfen op een zeer solide infrastructuur zonder compromissen. Overheden, bedrijven en hackers zullen nooit je originele IP adres en privacy gevoelige informatie meer kunnen achterhalen. Het IP adres wordt verandert en ontraceerbaar gemaakt. AIRVPN beschikt nu over 80 servers met uitstekende hardware in 15 datacenters verspreid over 16 landen over 3 verschillende continenten. AIRVPN heeft zich goed afgedekt tegen mogelijke UDP & TCP & DDoS aanvallen. Elke server beschikt over anti-geolocatie eigenschappen en heeft zijn eigen AirVPN DNS-server, die de veiligheid en privacy verbeteren. De aanvragen worden verwerkt op een neutrale manier. Alles wordt gedaan om ervoor te zorgen dat websites die geblokkeerd of gecensureerd worden toch door de gebruiker bekeken kunnen worden. Bij AIRVPN kun je ook gebruik maken van Torrent en P2P (emule) op elke server. Men kan port forwarding doen met maximaal 20 poorten tegelijk en gebruik maken van dynamische DNS te voegen via de VPN.

IPVanish VPN service versus AIRVPNJe merkt het misschien al, AirVPN zal een veeleisende gebruiker op prijs stellen. Toch, AIRVPN spaart informatie over de gebruikte IP-adressen en tijdstempels. Dit in combinatie met het feit dat het kantoor in Italië ligt, maakt het niet tot een waterdichte oplossing. Dan zul je Trust Zone VPN moeten gebruiken. Het kantoor ligt in de Seychellen en het bedrijf spaart geen enkele gegevens. Dit hoeft natuurlijk niet voor iedereen een bezwaar te zijn. Maar daar waar AIRVPN qua gebruiksvriendelijkheid toch wat te kort schiet is de mobiele applicatie. Wil je makkelijk anoniem kunnen kunnen surfen op je tablet of smartphone? In dat geval, is het zeker de moeite waard om een te kijken naar de dienst van IPVanish. Deze VPN provider heeft betere apps ontwikkeld voor de mobiele apparaten en heeft al een ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan 15 jaar achter de rug. Voor meer informatie: IPVanish Review.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=” http://computeropschonen.com/2016/06/airvpn/” name=”AIRVPN” description=”Waarom zou ik gebruik maken van AIRVPN? Is er een beter alternatief?” rev_name=”AirVPN ” rev_body=”AirVPN dienstverlening en features. ” author=”Rens Smit” pubdate=”2016-06-01″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]