Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

TRUSTZONE

Trustzone VPNDe reden waarom we de Trust Zone VPN software aanbevelen is gebaseerd op onafhankelijk en grondig onderzoek naar de verschillende VPN-oplossingen die je online kunt afnemen. Met de meeste VPN-diensten kun je tegenwoordig gemakkelijk het IP-adres veranderen; maar dit is niet voldoende. In dit vergelijkend onderzoek hebben we gekeken naar de meest strikte vereisten als het gaat om informatieopslag van de VPN-dienstverleners zelf over hun klanten. Als je echt anoniem wilt surfen en niet wilt compromissen met jouw privacy, dan zul je ook moeten kijken naar wat een VPN-dienstverlener doet met de informatie van haar klanten. Het beste is natuurlijk dat een VPN-dienstverlener nauwelijks of geen informatie opslaat en daardoor geen informatie kan uitwisselen met derde partijen.

Trust Zone VPN heeft haar hoofdkantoor in de Seychellen. De Seychellen heeft zeer strikte privacy wetgeving en VPN-dienstverleners zijn hier niet bij wet verplicht om informatie op te slaan over klanten en het bijbehorende surfgedrag. Deze VPN provider voldoet aan de zwaarste eisen voor privacy tools. Trust Zone VPN is de keuze voor iedereen die geen risico wilt nemen en niet wilt compromissen. Deze dienstverlener legt geen gegevens vast die kunnen worden gebruikt voor het toch weer achterhalen van je oorspronkelijke IP-adres en je uiteindelijke woonadres.

beste vpn serviceBijna alle VPN-providers maken compromissen met de gegevens over hun klanten, dit is opgelegd door de wetgeving van de betreffende jurisdicties. Hierdoor wordt er altijd bepaalde informatie (tijdelijk of niet) vast. Trust Zone VPN maakt geen compromissen. Gegevens over DNS-verzoeken, tijdstempels, traffic logs, bandwidth logs en IP-adressen worden nooit vastgelegd op de servers van Trust Zone. Aan informatie uitwisseling zal Trustzone niet makkelijk en alleen onder strikte voorwaarden meewerken. Ten slotte, is Trust Zone VPN dienstverlening niet duur en kun je er anoniem een dienst afnemen door met bitcoins te betalen. De dienstverlening heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en is gemakkelijk in gebruik. Voor meer informatie: Trust Zone VPN.

Voor meer informatie over dit onderwerp:

Gerelateerde dienstverleners: