Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

BITDEFENDER MULTI DEVICE SECURITY

Beste keuze: Bitdefender Multi-Device 2017!

bitdefender multi deviceBitdefender staat elk jaar op een éérste of twee plaats in gevanceerde security software vergelijkingen van gerenomeerde onderzoeksbedrijven zoals AV-Test. Bitdefender behoort gewoon tot de top. Bitdefender heeft in 2016 de Multi Device totaaloplossing gelanceerd.


Bitdefender Multi Device
is één uitstekende totaaloplossing voor de bescherming en optimalisatie van al je waardevolle apparaten.
Het is een geavanceerde multiplatform-oplossing die in één keer al uw Windows-, Mac OS- en Android-apparaten beschermt tegen malware. Tegenwoordig kan een hacker door het misbruiken van kwetsbaarheden toegang krijgen tot welk apparaat dan ook. Heb je al een goede security oplossing voor je smartphone? Niet alleen Windows computers, maar ook Android-smartphones en Apple Mac OS apparaten zoals een iPad of iMac kunnen besmet worden met geavanceerde malware zoals ransomware, rootkits, R.A.T.-trojans, keyloggers en normale spyware. Op elk apparaat kun je het slachtoffer worden van een phishing-aanval. Antiphishing-beveiling is zeer wenselijk. Deze beveiling zit in de betere security software en detecteert websites die proberen gevoelige gegevens zoals wachtwoorden en creditcardnummers te achterhalen door een legitieme website na te bootsen. Het installeren en beheren van verschillende anti-malware oplossingen is een dure en vervelende taak. Het is verstandiger om te investeren in 1 goede totaaloplossing. Met de Bitdefender Multi Device 2017 software heb je geen aparte beveiligingsproducten nodig voor alle laptops, desktops, tablets en smartphones thuis. In Bitdefender Multi Device totaaloplossing zitten alle features die moeten zitten een een goede malware scanner. Na jarenlang onderzoek en het lezen van productvergelijkingen komt de security software van Bitdefender het beste uit de bus, we kunnen op deze site je van harte aanbevelen om de Bitdefender Multi Device te kopen. Trouwens, de Multi Device totaaloplossing beschikt over veel meer snufjes en beschikt o.a. ook over parental controls en een PC optimalisatie module! Het is inderdaad een totaaloplossing en alles-in-één gereedschapskist voor internet veiligheid en computer beheer.

 

Beschik je alleen maar over 1 Windows computer?

Dan bespaar je veel geld door het kopen van een lifetime-license van de Internet Security suite. Dit is de beste keuze voor je wanneer je maar 1 computer gebruikt en niet over een geavanceerde smartphone beschikt. Voor meer informatie:

Beschik je alleen maar over 1 Mac computer?

Dan kun je het beste de Bitdefender virusscanner voor macs kopen.

Of nog meer completer, de Mackeeper van Kromtech.

 

Gerelateerde artikels: