Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VIRUSSCANNER IPAD

Welke virusscanner zal ik voor mijn iPad en/of tablet gebruiken?

virusscanner voor ipadEr wordt steeds meer gevraagd naar een goede virusscanner voor ipads en tablets. Dit heeft te maken met het feit dat meer en meer ipads en tablets last hebben van vervelende pop-ups veroorzaakt door browser hijackersad-scareware of adware en malvertising praktijken. Bovendien zijn ipads en tablets ook het slachtoffer van phishing-aanvallen. Je merkt het misschien al, er zijn genoeg dreigingen, maar niet in de vorm van virussen. Het online landschap van bedreigingen is veel complexer en we moeten dan ook kijken naar een complete malware scanner of anti-malware programma die alle type van bedreigingen kan blokkeren.

Bovendien, een goed compleet programma kost tijd en geld om te ontwikkelen en is helaas niet gratis. Daarom is het verstandiger om te kijken naar één anti-malware of security totaaloplossing voor alle apparaten. Het is namelijk zo dat alle pc’s, Macs® en Android™-apparaten tegenwoordig kwetsbaar zijn, besmet en gehackt kunnen worden. Het is goedkoper en verstandiger om te investeren in 1 totaaloplossing. 

ipad virusscanner De AVG Ultimate behoort tot de beste oplossingen die je kunt kopen. Het is één eenvoudig abonnement voor een onbeperkt aantal pc’s, Macs® en Android™-apparaten. Deze security oplossing beschikt over het AVG Zen™ Dashboard van waaruit je de beveiliging van elk apparaat kunt beheren vanaf één scherm. Een AVG Ultimate abonment biedt ook een onbeperkt aantal installaties van alle AVG software security en optimalisatie services. Gebruik er zo veel als je wilt, wanneer je maar wilt, voor welke apparaat dan ook, hetzij een Android smartphone, een ipad of een talbet.

De Bitdefender Multi Device Security software beschikt over een betere malware scanner, maar is duurder dan het abonnement van AVG Ultimate.

Ik zou het afraden om gebruik te maken van mogelijke mobiele security apps.

Gerelateerde artikels:

 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img