Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Anonymizer

Anonymizer is al sinds 1995 aan het werken aan een uitstekende VPN service voor consumenten. Sinds kort, was VPN technologie voor het beveiligen van het internet verkeer en het garanderen van internet privacy alleen iets voor grote bedrijven. Met de oplossing van Anonymizer heb je een uitstekende VPN oplossing tot je beschikking. Los van het feit dat het een uitstekende VPN service provider is,  zijn er twee redenen waarom de Anonymizer in het lijstje staat:

  1. De logbestanden op de servers worden nooit opgeslagen of gemonitord!!
  2. De tracking cookies van derden blijven mooi plakken aan het IP adres dat je van Anonymizer krijgt!

De reputatie van Anonymizer is goed, het gebruiksgemak van dit programma eveneens, en je krijgt gewoon je geld terug wanneer de Anonymizer je niet bevalt. We raden je aan om deze software te testen wanneer je op zoek bent naar een uitstekende oplossing voor het garanderen van je online veiligheid en privacy. Toch ik wil je wel verklappen dat deze VPN service duur is. Als je naar een betere en goedkopere oplossing zoekt, dan is de dienst van Private Internet Access een betere keuze

Hoe werkt de VPN service van Anonymizer Universal?

Anonymizer stuurt all het internet verkeer en communicatie tussen jouw computer of iPhone door een VPN tunnel naar de versleutelde en beveiligde servers van Anonymizer Universal. Vervolgens zal Anonymizer Universal het IP van je computer elke dag vervangen met een nieuwe ontraceable IP voor het verzekeren van de online anonimiteit.

anonymizer
Iedereen die online spionnen will vermijden kan zich veilig voelen met deze bijzondere VPN gereedschap:  – Anonymizer Universal™.

Wat heeft de VPN service van Anonymizer Universal te bieden? 

Secure Wi-Fi Connections

Hoogwaardige encryptie zorgt voor de beveiliging van draadloze internet gebruikers. Publieke Wi-Fi internet verbindingen op luchthavens, bibliotheken e.d. worden ook beveiligd. Publieke Wi-Fi hotspots zijn onvoldoende beveiligd en ideaal voor criminelen om gegevens te stelen. D.m.v. Anonymizer Universal kun je veilig een verbinding maken met Wi-Fi hotspots via de versleutelde VPN tunnel.  Je kunt dus onbezorgd je Facebook account bezoeken en online shoppen op publieke Wi-Fi plekken wanneer je Anonymizer gebruikt.

Data Theft Protection

Bescherm jezelf tegen diefstal van je identiteit, hackers en zogenaamde eavesdroppers. Jouw online activiteiten kunnen makkelijk privacy gevoelige informatie lekken waaronder: bank en creditcard gegevens, medische gegevens, passwords, persoonlijke berichten etc. Anonymizer maakt gebruik van een hoogwaardige encryptie technologie om alle internet verkeer door een VPN tunnel naar de beveiligde servers. De encrypted Virtual Private Network van Anonymizer Universal zal je online identiteit beschermen en veiligheid enorm vergroten.

Anonymous Surfing

Met Anonymizer zullen alle internet activiteiten en jouw fysische locatie ontraceerbaar worden d.m.v. de toegepaste versleutelde VPN technologie en het elke dag veranderen van jouw IP adres. Dit garandeert dat je daadwerkelijk anoniem kunt blijven op het internet. Toch, moet ik er duidelijk bij vermelden dat je wel moet zorgen dat je computer niet besmet is met malware. Je moet wel gebruik maken van een goede virusscanner.

Easy To Use & Tech support

Anonymizer is kind eenvoudig in gebruik, met een paar klikken ben je zo anoniem online en het is niet nodig om enige technische kennis te hebben. Mocht je vragen hebben, dan neem je gewoon contact op met de tech support die ze aanbieden.

Wat zijn nadelen van de Anonymizer?

De prijs kan als een nadeel worden beschouwd aangezien je de oplossing alleen maar als een jaarabonnement kunt afnemen. Dit betekent dat je zo’n 80 US Dollar meteen moet neerleggen. Een ander nadeel is dat de dienst vooral voor de US markt is afgestemd.

Welke alternatieven zijn er voor Anonymizer Universal?

anonymizer universal Het is altijd verstandig om producten met elkaar te vergelijken. De VPN software oplossingen van CyberGhost en HideMyAss zijn ook aan te bevelen.

Gerelateerde artikels:

Hoe kan ik het beste anoniem surfen?

Engelse review over Anonymizer Universal: PC World article on Anonymizer

 

De schrijver van deze pagina: