Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

HIDE MY ASS

Waarom zou ik de HideMyAss VPN service gebruiken?

 

anoniem surfen met hidemyassDe VPN service van HideMyAss (HMA) is een van de bekendste kwaliteitsmerken met humor. Het biedt een hoogwaardige oplossing om snel en makkelijk anoniem en veilig te kunnen surfen. Het beveiligen en versleutelen van je internetverbinding met HideMyAss is zeer eenvoudig. Er is geen technische kennis meer nodig om anoniem, beveiligd en versleuteld het internet op te gaan. In feite is het alleen maar nodig deze VPN software te installeren op je computer, je login gegevens in te geven en op de connect knop te drukken.

hidemyass vpn reviewJe kunt ook heel eenvoudig verbinden met vele verschillende VPN servers in allerlei locaties over de hele wereld. Zodra de verbinding is gemaakt, zal de internetverbinding versleuteld zijn en je online identiteit anoniem zijn. Het hoofdmenu zal aangeven wat je nieuwe IP adres is met je nieuwe virtuele locatie. Alle content van het internet is nu vrij toegangelijk. Je omzeilt naar wens alle mogelijke landelijke restricties. In het kort, HideMyAss bevat ondanks het gebruiksgemak een hele hoop geavanceerde mogelijkheden, scoort enorm goed in termen van klanttevredenheid en is ook zeer prijswaardig in vergelijking met de concurrentie. Je krijgt voor 7 US Dollar per maand onbeperkt toegang tot alle toeters en bellen. Een nadeel is dat deze VPN dienst alleen in het engels wordt aangeboden.

hide my ass met HideMyAss VPN

hide my ass

Aanbevolen om veiliger en anoniem te internetten:

Bezoek HideMyAss en registeer je om een aanbieding te krijgen die bij je past.

 

Welke technische opties en functies zijn er in HideMyAss?

hidemyassHideMyAss is zeer gemakkelijk voor anoniem mee te surfen, niettemin beschik je over vele functies en mogelijkheden om optimaal anoniem surfen mogelijk te maken. Snel anoniem internetten wordt kinderspel met HideMyAss. Ziehier de lijst met de belangrijkste kenmerken van deze uitstekende VPN proxy server software:

 

 • Multi-protocol support: de VPN software van HideMyAss ondersteunt verschillende VPN proxy protocollen zoals OpenVPN, L2TP, en PPTP. Dit betekent dat je gemakkelijk kunt switchen tussen verschillende protocollen zonder dat het nodig is om daarvoor andere software te installeren.
 • Load balancing: wanneer er verschillende servers tot je beschikking staan in een bepaalde locatie, zal HideMyAss je een server aanbevelen die het minst belast is, waardoor je optimaal anoniem surfen kunt.
 • Quick VPN server selection: een lijst met verschillende proxy server locaties zullen automatisch worden aangegeven wanneer je de HideMyAss software lanceert. Deze zullen mooi worden gegroepeerd aan de hand van locatie en protocol.
 • Geographic recommendations: een VPN proxy server die dicht in de buurt van jouw locatie staat zal normaal aan je worden aanbevolen voor het verkrijgen van de snelst mogelijke VPN verbinding.
 • Random server selection: voor het versterken van je anonimiteit op het internet kun je opteren om iedere keer willekeurig te worden verbonden tot verschillende VPN proxies in verschillende landen. Je kunt ook je eigen random proxy server lijst samenstellen.
 • Server map: alle VNP servers worden aangegeven op een kaart, hetgeen handig is voor visuele identificatie van o.a. de afstand van jouw locatie tot die van jouw eigen VPN proxy server.
 • Schedule IP changes: HideMyAss geeft je ook de mogelijkheid om willekeurig je HideMyAss IP te verversen en te veranderen op vastgestelde tijden. HideMyAss kan dus bijvoorbeeld elke 15 minuten een nieuwe IP toekennen van de enorme IP pool die ze tot hun beschikking hebben. Dit geeft je nog een extra laagje van identiteitsbescherming.
 • IP checker websites: je kunt controleren of je oorspronkelijke persoonlijke IP is veranderd m.b.v. een lijst van IP checker websites die je kunt bezoeken.
 • IP address history: je hebt toegang tot een historisch overzicht van alle IP adressen die je hebt gebruikt van HideMyAss.
 • Secure IP Bind: deze techniek zorgt er voor dat alle aangegeven applicaties (b.v. de webbrowser) van jouw keuze alleen een verbinding met het internet maken wanneer de HideMyAss VPN proxy server verbinding is gemaakt. Dit zorgt er voor dat de aangegeven applicaties alleen werken achter een versleutelde, beveiligde en anonieme internetverbinding.
 • Safe disconnections: deze optie zorgt er voor dat in het geval de verbinding wordt verbroken de applicaties niet zullen terugvallen op de standaard, onversleutelde internetverbinding van je ISP.
 • Forgetfulness: soms kun je gewoon vergeten om je VPN te starten waardoor je zonder dat je het in de gaten hebt zonder je versleutelde HideMyAss proxy server begint te internetten. Gebruik Secure IP Bind om ten alle tijden anoniem surfen mogelijk te maken.
 • Speed Guide: Speed Guide helpt je met het vinden van de snelste HideMyAss proxy server. M.b.v. een speed guide test, kun je gemakkelijk de beste proxy server vinden voor jouw specifieke connectie.
 • Ping  & Express test: de ping is handig gereedschap voor het meten van de latency tussen jouw ISP en de proxy servers van HideMyAss. Lage ping rates betekent een hogere VPN snelheid. Express test: dit gereedschap meet de ping rates met de bijbehorende download en upload snelheden. De test resultaten zullen worden samengevat in een mooie lijst van de meest optimale VPN proxy servers die je kunt kiezen en opslaan om met de meest optimale HideMyAss proxy server anoniem te kunnen internetten.

Je ziet het, de lijst is lang. HideMyAss bevat alles wat je maar kunt wensen van een goede versleutelde VPN proxy server om lekker snel anoniem het internet op te kunnen. Trouwens, je krijgt dit allemaal voor een zeer goede kwaliteit-prijs verhouding: anoniem internetten met HideMyAss

klik hier om HideMyAss te bezoeken

Conclusie over HideMyAss

hidemyass for anonymous surfingHideMyAss is zeer eenvoudig, gebruiksvriendelijk en bevat tevens alle mogelijkheden om gemakkelijk het meest uit je VPN verbinding te halen. HideMyAss heeft bovendien een zeer eenvoudig kostenplaatje. Je krijgt gewoon voor een vaste, lage prijs gewoon toegang tot alles en het beste, zonder beperkingen. De klanttevredenheid is dan ook zeer groot. Mocht je niet tevreden zijn, krijg je gewoon je geld terug van HideMyAss. HideMyAss heeft een goede klantenondersteuning. Naar onze mening, is HideMyAss een uitstekende keuze wanneer je anonmiem wilt surfen.

Wat kost HideMyAss?

vpn proxy server software - hidemyass

Met een jaar abonnement betaal je nog geen 6,5 US Dollar per maand. Wil je gewoon voor een maand deze VPN proxy server software van HideMyAss testen, dan betaal je het ‘grote’ bedrag van nog geen 12 US Dollar? Waar wacht je nog op? Klik hier om je eigen HideMyAss aanbieding te kiezen.

 

Meer informatie nodig over dit onderwerp? Lees dan ons artikel over anoniem surfen of over de HideMyAss software aanbod. Je kunt ook de Google + opmerkingen raadplegen op HideMyAss Google+ opmerkingen.

Trouwens, wil je de VPN service van HideMyAss vergelijken met een andere goede dienstverlener?

Dit artikel is geschreven door .

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/anoniem-surfen/hide-my-ip/” name=”HideMyAss” description=”Waarom zou ik gebruik maken van HideMyAss VPN?” rev_name=”HideMyAss VPN ” rev_body=”Review over de VPN service van HideMyAss” author=”Rens Smit” user_review=”5″ min_review=”5″ max_review=”5″ ]