Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PureVPN

Hoe werkt PureVPN?

PureVPN voorziet in PPTP, L2TP en SSTP VPN services. Deze VPN service is gemakkelijk en effectief voor het bewerkstelligen van online anonimiteit, veiligheid en privacy.

purevpnPure VPN zal aan uw computer een nieuwe IP toekennen. Deze kan worden gekozen uit vele verschillende landen zoals de V.S., Singapore, Zweden, Duitsland, Engeland, etc. PureVPN zal voorkomen dat uw eigen ISP de snelheid van uw bandbreedte probeert te beperken. Daarnaast zal deze dienst de verbinding en communicatie versleutelen voor optimale veiligheid en privacy. PureVPN is compatible met VOIP software zoals Skype en ook IRC chat rooms. Met PureVPN kunt u effectief en snel anoniem surfen.

Alle PureVPN server locaties hebben een specialisatie die onderstrepen waarom klanten gebruik maken van deze VPN service. Er zijn vele klanten waaronder b.v. expats die gebruik maken van VPN server locaties waar ze zonder problemen TV programma’s kunnen streamen. Er zijn ook vele online gamers die gebruik maken van PureVPN voor het beter kunnen spelen van online multi-player games or het kunnen spelen van online spelletjes die niet voor iedereen toegangkelijk zijn door geolocatie restricties.

purevpnWilt u meer informatie over prijzen?

Bezoek de website hier: PureVPN packages. 

 

Achtergrondinformatie over Pure VPN

PureVPN is een initiatief van GZ Systems Ltd in Hong Kong. Het bedrijf  was in 2006 opgericht als een experimentele dienstverlening voor het waarborgen van online bescherming tegen data sniffers en het kunnen omzeilen van internet censuur in o.a. China. Vanaf het begin was PureVPN gericht op kwaliteit, vrijheid en een uitgebreide keuze aan versleutelde VPN server verbindingen en locaties.

Alternatief voor PureVPN?

Een goed alternatief voor deze VPN service is de Duitse CyberGhost VPN service: CyberGhost Review.

 

Wilt u meer informatie over VPN services en anoniem internetten?

Lees hier ons artikel over effectief anoniem surfen.