Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

NETWORK PROFESSIONAL CLEANER

PIRIFORM’s CRAP CLEANER NETWORK PROFESSIONAL – SHORT REVIEW:

ccleaner network professionalWanneer u gaat investeren in een goede oplossing voor het onderhouden en opschonen van uw computers in een bedrijf, is de Ccleaner Network Professional software van Piriform de beste oplossing op de markt. De Ccleaner van Piriform is de meest gezochte gereedschap op het internet voor het opschonen van de computer. De network editie maakt het mogelijk om de Ccleaner Professional versie voor bedrijven in te zetten op alle computers en deze centraal te laten beheren door een systeem-beheerder. Uw systeem-beheerder zal enorm veel tijd besparen bij het opschonen, optimaliseren en defragmenteren van alle computers in het netwerk van uw bedrijf.

Door het opschonen en onderhouden van alle computers zult u de levensduur  en daarmee de afschrijvingsperiode van uw computers verlengen. Volgens GARTNER Inc. kan computeronderhoud een bedrijf 42 % in computer kosten kunnen uitsparen. Naar onze mening is de Ccleaner Network Professional de beste keuze voor bedrijven aangezien deze de defraggler software heeft ingebouwd. Dit kunt u mooi zien in de screen shot hieronder:

piriform ccleaner network professional

De andere bedrijfsoplossingen van Piriform hebben de defraggler niet en zijn daardoor incompleet. Doordat de Network Professional software van Piriform de defraggeler software kan inzetten op alle computers in uw bedrijf, is deze oplossing daadwerkelijk een gereedschapskist voor computeronderhoud. Naar onze mening is o.a. de Ccleaner en de standaard Ccleaner Network editie te kaal voor computer optimalisatie en onderhoud. Daarom raden we u aan om alleen geld te investeren in de CCleaner Network Professional Edition.

piriform business solutionsAanbevolen:

Klik en ontvang een aanbieding van Piriform voor de Ccleaner Network Professional Edition

 

Ovezicht van de features: 

  • Optimaliseer het volledige netwerk vanuit een computer.
  • Bescherm van online privacy van alle computers.
  • Defragmenteer alle computers vanuit een computer.
  • Beheer 1 of meerdere computers in 1 keer.
  • Active Directory ondersteuning
  • Hoogwaardige secure client en versleutelde communicatie.
  • Ondersteuning voor kleine en grote netwerken.
  • Technische ondersteuning van Piriform
  • Audit gereedschappen met scores voor de gezondheidsstatus van de computer.
  • Gereedschap voor rapportages.

Wat is het nadeel van de Ccleaner Network Professional?

Het nadeel is dat deze niet beschikbaar is voor een bedrijf met maar 1 computer. U zult deze software moeten kopen met een minimale afname van 10 licenties. Bent u klein? Ja, dan kunt u altijd de Ccleaner netwerk software toepassen op andere computers thuis. Misschien nog beter is om naar andere alternatieven te kijken. Lees hierover meer in ons artikel over de Ccleaner: Ccleaner Review.

Hoeveel computers heeft u bedrijf? 

ccleaner network professionalAanbieding Piriform wanneer u bedrijf > 10 computers heeft

 

 

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/ccleaner/network-professional/” name=”Piriform Network Professional Review” description=”Waarom is de Network Professional versie van de Ccleaner de beste keuze voor bedrijven?” rev_name=”Network Professional Edition” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-04-08″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]