Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Kernel

Kernel Data Recovery Software

kernel data recoveryKernel is nu een bekende merknaam voor data recovery, maar is pas sinds 2010 gelanceerd. Deze data recovery software stond eerder bekend onder Nucleus Data Recovery. Nucleus Data Recovery is de merknaam van Lepide Software Pvt Ltd. Lepide Software is de eigenaar van deze goede en gebruiksvriendelijk data recovery software. Welk Kernel programma voor data recovery past het beste bij u?

Kernel Windows Data Recovery 

Kernel voor FAT en NTFS is een Windows data recovery programma met geavanceerde algoritmes  dat bestanden kan terughalen van verloren, corrupte and geformatteerde harde schijven op een Windows computer. Heeft u zelf bepaalde bestanden verwijderd? Heeft malware uw bestanden weggevaagd? Is uw harde schijf corrupt of geformatteerd geworden en uw bestanden zijn ontoegankelijk geworden? Dan moet u Kernel Windows Data Recovery kopen. Voor nog geen 45 Euro kunt u een home license afnemen voor het herstellen van uw Windows bestanden. In dit opzicht is Kernel een goedkoper alternatief dan de meer bekendere A-merk: Stellar Windows Data Recovery Software.

Kernel Windows Data Recovery

kernel

Bent u een systeembeheerder of een professioneel computer gebruiker c.q. expert?

Dan zult u meer profijt hebben van een technical license die meer opties en controle geeft over het herstelproces. Bent u technisch aangelegd, kunt u deze versie hieronder ook eens testen en bekijken:

kernel

Bent u een bedrijf en heeft een licentie nodig die u voor uw bedrijf kunt gebruiken? 

Met deze data recovery software opties voor Windows krijgt u een prachtig alternatief voor een betere prijs dan de software van Stellar Data Recovery of RemoRecover. Ik zou zeggen, kijken en vergelijken:

Goede A-merken:

Goede B-merken:

Laat ons weten wat uw bevindingen zijn door het plaatsen van een opmerking.