Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Search and Recover software recensie

Search & Recover is zeer innovatieve data recovery software van Iolo Technologies.  Search and Recover is vooral ontwikkeld voor de doorsnee thuisgebruiker en ideaal voor iemand die geen behoefte heeft aan professionele data recovery software voor het terughalen van bestanden. Bestanden terughalen doet u gemakkelijk met deze software van Iolo. Per ongeluk verwijderde foto’s, liedjes, video’s, emails en alle andere mogelijke bestanden kunnen weer worden gevonden en worden hersteld met Search & Recover. De software is zeer krachtig, veelzijdig en compleet. Het mooie is ook dat Search and Recover vrij goedkoop is. Voor nog geen 30 Euro zult u alle verwijderde bestanden weer kunnen herstellen. Dit is een koopje wanneer je de prijs vergelijkt met de zwaar gewichten op de data recovery software markt. De gemiddelde prijs ligt daar boven de 60 Euro.

search & recover erased files

Aanbevolen investering:

Klik en krijg een mooie aanbieding van Iolo Technologies voor Search and Recover

 

Wat kan Search & Recover precies herstellen:

Search & Recover kan bestanden herstellen van elke harde schijf of ander opslagdevice:

  • Herstel bestanden van alle digitale media en devices, zoals camera’s, muziekspelers, CD’s, DVD’s, geheugenkaarten, Flash Drives etc.
  • Herstel bestanden van alle type schijftypen: IDE, SCSI, USB, USB 2.0, FireWire
  • Herstel bestanden van alle email programma’s:  Outlook®, Outlook Express®, Thunderbird, Netscape® Mail and Eudora®
  • Herstel bestanden van ook kapotte, geformateerde en gepartioneerde harde schijven en andere devices!
search & recover Ontvang een aanbieding van Iolo Technologies voor Search and Recover

Welke technologische innovaties heeft Search & Recover

  • Convenient TotalRecovery™. wijs naar een folder of device, CD of harde schijf om alle verwijderde bestanden weer te herstellen met een klik.
  • SmartScan™ technology vindt automatisch alle verloren data.
  • Exclusive StrongScan® feature vindt meer verloren bestanden dan de meeste andere producten ook nadat er al jaren zijn verstreken.
  • Secure File Deletion. Wanneer je daadwerkelijk permanent bestanden wilt wissen, maak dan gebruik van de Secure File Deletion optie om daadwerkelijk bestanden definitief te verwijderen van je harde schijf.
  • Create Virtual Drives & Back-up functionaliteit.
Conclusie over Search & Recover
Search & Recover is zeer gemakkelijk in gebruik en tevens zeer compleet. Het werkt daadwerkelijk als professionele data recovery software van meer gevestigde  merken zoals Stellar Phoenix en Remo Recover. Toch, deze software van Iolo is veel goedkoper. Dit maakt het zeker een zeer interessante concurrent. Iolo Technologies is al meer dan 14 jaar operatief als een inovatieve utility software ontwikkelaar. Het is vooral een gevestigde naam in de Verenigde Staten.
————————————-

 

Alternatieven: