Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Virus Bulletin

Virus Bulletin is een belangrijke organisatie op het gebied van informatievoorziening m.b.t computer virus uitbraken en virusscanners. Virus Bulletin begon haar activiteiten in 1989 als een magazine met de laatste inlichtingen over:

Virus Bulletin is sindsdien uitgegroeid tot een specialistisch vakblad en organiseert tegewoordig ook conferenties. De VB Confreence is een jaarlijks terugkerende conferentie op het gebied van anti-malware preventie en ontwikkelingen op dat gebied. Vele security experts verzamelen hier om nieuwe technologiëen, standaarden en ontwikkelingen te bespreken.

virusbulletinTen slotte, is Virus Bulletin bekend om haar product certificaties. VB100 en VBSpam certificaties worden verkregen op basis van onafhankelijke, vergelijkende testen van anti-malware producten zoals anti-spyware software en malware scanners. Het unieke van Virus Bulletin is dat ze geen geld vraagt voor de certificaties en geen extra, nieuwe testen toelaat. Maar 1 test is toegestaan en de resultaten zullen in alle eerlijkheid en details worden weergegeven. Het verkrijgen van en VB100 of VBSpam certificaat is dan ook een uitstekende prestatie en een teken van kwaliteit en eerlijkheid. De meeste A-merken die we hier bespreken hebben in de laatste test van 2013 allemaal een VB100 certificaat behaald: Bitdefender Internet Security, Avira Internet Security, BullGuard Internet Security, Avast Internet Security, Emsisoft Internet Security, AVG Internet Security, en ook de PC Keeper!

Virus Bulletin is gevestigd in de Pentagon A bingdon Science Park in Abingdon – Engeland. Voor meer informatie: Virus Bulletin.

Voor meer relevante artikels:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/gratis-virusscanner/virus-bulletin/” name=”Virus Bulletin” description=”De rol van Virus Bulletin in de wereld van anti-malware ontwikkeling.” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-11-11″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]