Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

AVG Ultimate Security!

AVG Ultimate – totaaloplossing!

AVG Ultimate is de beste totaaloplossing voor alle apparaten. Het is één eenvoudig abonnement voor een onbeperkt aantal pc’s, Macs® en Android™-apparaten. En met het ingebouwde AVG Zen™ kunt u de beveiliging van elk apparaat beheren vanaf één scherm.

AVG Ultimate
 Onbeperkt aantal installaties. Onbeperkt aantal apparaten.

AVG Ultimate biedt u een onbeperkt aantal installaties van alle AVG services. Gebruik er zo veel als u wilt, wanneer u maar wilt, voor welke apparaten u en uw gezin ook hebben! Hier is een lijst met alle AVG services waarvan u gebruik kunt maken:

avg ultimate

Klik voor de lijst met alle AVG services in de PROTECTION & ULTIMATE software!

AVG is een zeer beroemde computer security software ontwikkelaar. Het is een Tjechisch bedrijf dat in 1991 door Jan Gritzbach en Thomas Hofer werd opgericht onder de naam Grisoft. De manier waarop AVG zich ontwikkelde was door strategische partnerships met en aquisities van andere computer security software bedrijven. Hierdoor kreeg het bedrijf toegang tot geld en kennis waardoor ze haar antivirus software en internet security oplossingen verder kon perfectioneren. Beroemde security software van AVG is o.a. de AVG Anti-Virus software, de LinkScanner, de Resident Shield en de DroidSecurity Antivirus. AVG heeft een uitstekende totaaloplossing ontwikkeld voor alle

Welke security innovaties bevat AVG’s security software?

De uitgebreide anti-virus Pro en internet security oplossingen van AVG bevatten de volgende technische hoogstandjes:

  1. Protective Cloud Technology: deze innovatie zal er voor zorgen dat virusidentificatie en opsporing in realtime verloopt zonder dat dit de computer prestaties aantast.
  2. AVG Smart Scanning: dit zorgt ervoor dat uw computer alleen wordt gescand op malware wanneer u niet achter de computer zit. Wanneer u actief bezig bent op uw computer zal de virusscan engine daarmee rekening houden.
  3. De Resident Shield: deze innovatie beschermt u bij het openen en opslaan van bestanden die besmet zijn met malware.
  4. Anti-spyware: zoals de naam het al zegt, zorgt de anti-spyware component er voor dat uw computer niet besmet wordt met adware en spyware.
  5. Online shield: de online schild zal u beschermen tegen downloads die besmet zijn met malware. Hieronder vallen ook downloads en bestandenuitwisseling via o.a. MSN, Skype enz.
  6. LinkScanner: deze technologie zorgt ervoor dat u niet zult klikken op websites die verdacht zijn en mogelijkerwijs besmet zijn met malware. Het bezoeken van een besmette website kan uw computer automatisch infecteren naar gelang de attack vector van de betreffende malware.
  7. Social networking protection: AVG zal ook uw berichtenuitwisseling op sociale media zoals Facebook controleren op mogelijke internet security bedreigingen.
  8. TuneUp software voor het opschonen en optimaliseren van de computer.
  9. VPN-service van HideMyAss voor het anoniem kunnen surfen!

Deze hoogstandjes geven kort aan waarom AVG uitstekende antivirus software heeft en waarom deze niet allemaal gratis kunnen worden gegeven. AVG moet natuurlijk haar brood verdienen en het kost veel tijd en energie om deze technologie te ontwikkelen. AVG heeft een gratis antivirus versie, maar deze bevat niet al deze opties en zal u daardoor niet geheel afdoende beschermen. In het licht van alle online bedreigingen en gevaren is het verstandiger om te investeren in een complete AVG internet security oplossing. Wij bevelen u aan om AVG Internet Securityte kopen. Deze internet security suite bevat ook bescherming tegen hackers en voorziet dat u veiliger kunt online bankieren. Bovendien, zal deze software u sneller laten surfen. Uw webervaring zal veel beter en sneller worden.

avgAanbieding van AVG  voor het beschermen van uw computer:
AVG Internet Security & Ultimate Software

 

Snapshot van een aantal tactische acquisities en partnerships van AVG

Hierbij bespreken we een aantal tactische beslissingen van AVG die bepalend zijn geweest voor haar toekomst en haar uitstekende positie nu op de IT-security markt.

Het jaar 2006 was zeer belangrijk voor Grisoft, nu AVG Technologies. Grisoft kocht namelijk Ewido Networks. Dit was een Duits bedrijf dat gespecialiseerd was in het ontwikkelen van anti-spyware software. Door de aankoop van Ewido Networks kon AVG de technologische innovaties van Ewido op het gebied van anti-spyware implementeren in haar eigen software reeks. Daarnaast begon AVG een strategische samenwerking met Microsoft. Microsoft zou er voor zorgen dat de AVG security software toegangkelijk was via de Windows Vista Security Center. Een zelfde type samenwerking werd begonnen met GFI Software waar de AVG antivirus software als een optie werd aangeboden via de GFI MailSecurity software.

In 2007 kocht Grisoft Exploit Prevention Labs. Exploit Prevention Labs was beroemd voor het ontwikkelen van safe surfing technologie. De linkscanner was haar uitvinding. Door de aankoop van Exploit Prevention Labs kon Grisoft deze link scanning technologie nu zelf gebruiken en implementeren in haar software.

In February 2008 werd Grisoft officieel omgedoopt tot AVG Technologies. Door deze zet kon ze zich beter profileren op het gebied van online marketing. Het beroemdste voorbeeld is natuurlijk AVG’s gratis antivirus software versie. De AVG Free Download edition is een van de meest gedownloade antivirus programma’s.

De combinatie van deze mooie zetten heeft er toe geleid dat AVG een van de merknamen is geworden op gebied van computer security en antivirus software ontwikkeling. Op dit moment ligt het hoofdkantoor van AVG Technologies in Brno en heeft het zo’n kleine 700 mensen in dienst die werken aan de toekomst van dit bijzonder bedrijf.

Wat zijn de concurrenten van AVG?

avg

Er zijn veel spelers op de markt van internet security. Vele bedrijven hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van anti-virus software en virus scanners. In Europa hebben we onder andere BitdefenderPanda Security en Avira. In de Verenigde Staten hebben we giganten zoals Symantec, en speleers zoals GFI en PC Tools. Zoekt u naar een alternatief voor AVG antivirus software, dan raden we u aan om eens te kijken naar Panda antivirus of Avira Internet Security om zodoende ook Europese bedrijven te steunen.

Tip: wanneer u investeert in een goede virusscanner, is het gewoon handig om tevens te denken over hoe u veiliger kunt surfen. Wanneer u op een proactieve manier uw wilt beschermen, moet u gebruik maken van een dienst die uw online identiteit beschermt en uw internet verkeer versleuteld. VPN technologie maakt dit mogelijk in de vorm van een VPN service die daadwerkelijk anoniem surfen verwezenlijkt. Een proxy server, anonymous proxy of een IP changer zijn vaak inbegrepen in een goede VPN service zoals b.v. StrongVPN, PureVPN, en CyberGhost deze levert.

Relevante links over AVG

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/internet-security/avg/” name=”AVG INTERNET SECURITY” description=”AVG INTERNET SECURITY REVIEW” rev_name=”AVG INTERNET SECURITY 2013″ author=”Veer Dehaas” user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]