Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Beste alternatief voor de Spyware Doctor:

UPDATE over Spyware Doctor 

spyware doctor

De Spyware Doctor van PC Tools is niet meer de beste oplossing voor het opsporen van spyware en antivirus. Het is op dit moment beter om de SpyHunter te testen of de security software van Bitdefender te kopen. Als u op zoek bent naar een specifieke specialist op het gebied van het verwijderen van spyware, is SpyHunter een uitstekende keuze. De SpywareDoctor heeft helaas zijn beste tijd gehad. Misschien heeft het te maken doordat Symantec, de huidige amerikaanse eigenaar van PC Tools, andere prioriteiten stelt en misschien meer aandacht geeft aan haar eigen security software voor bedrijven. In ieder geval, onze voorkeur gaat op dit moment naar de Europeaan Bitdefender of Enigma, de maker van SpyHunter. Vergelijkende tests van o.a. AV-Comparatives hebben uitgewezen dat deze programma’s beter werk afleveren.

BITDEFENDER SPECIALE & GOEDKOPE AANBIEDING UIT DE VS!

bitdefender review

Bitdefender krijgt keer op keer lovende recensies en heeft de beste track record in het beschermen van uw computer tegen cybercryminaliteit en malware. We hebben een goedkope aanbieding gevonden! Via de Verenigde Staten kunt u een unieke lifetime versie kopen. Dus, u hoeft niet meer uw software jaarlijks te vernieuwen! Investeer nu in de beste PC security en optimalisatie solution op de markt en bespaar een hoop geld in de toekomst! Zie hier de: Bitdefender lifetime offer! Wanneer u de LifeTime offer neemt bespaart u zich een hoop geld want normaal moet u een licentie elk jaar vernieuwen voor het zelfde bedrag! 

mackeeper-reviewKlik voor het zien van uw eigen Lifetime offer van Bitdefender uit de V.S.!

Bitdefender lifetime offer! 

computer opschonen

Spyware Doctor van PC Tools is een bekende speler op het gebied van anti spyware software. Spyware Doctor heeft al vele lovende recensies gehad van grote namen als CNET, PC World, PC Magazine, PC Answers enz. De Spyware Doctor maakt gebruik van Advanced IntelliGuard Technologie voor het effectief opsporen van spyware. Wij raden u aan om Spyware Doctor met antivirus te testen. Spyware Doctor met antivirus zal u ook effectief tegen allerlei virus aanvallen beschermen. Hier kunt u gratis de SpyHunter met antivirus downloaden en testen.

Mocht u uiteindelijk beslissen om deze mooie antivirus software te kopen voor het garanderen van uw internet security, dan krijgt u er gratis technische ondersteuning bij. Natuurlijk krijgt u het geld terug wanneer u niet tevreden zou zijn. De software is ook beschikbaar in het nederlands.

Waarom zou u moeten kiezen voor de Spyware Doctor?

PC Tools werkt constant aan de verbetering van deze security software. Hier volgt een lijst met recente verbeteringen die zijn aangebracht in de laatste update van de Spyware Doctor:

  • De Behavior Guard is verbeterd en analyseert softwarekenmerken op een intelligente manier om schadelijke activiteiten nauwkeuriger en sneller te blokkeren dan traditionele, op handtekeningen gebaseerde antispywareproducten.
  • De Realtime beveiliging is verbeterd en voorkomt onmiddellijk dat bekende en nieuwe bedreigingen worden geïnstalleerd.
  • De Download Guard is verbeterd en vergelijkt uw gedownloade bestanden met de cloud en weert zelfs de nieuwste spywarebedreigingen van uw pc.
  • De Memory Scanner is vernieuwed en verwijdert spywarebedreigingen die in het geheugen van uw pc zijn verborgen.
  • De Browser, Cookie en Site Guards zijn bijgewerkt en stellen u in staat veilig te surfen door u te beveiligen tegen schadelijke websites.
  • De Browser Defender™ is verbeterd en geeft websiteclassificaties rechtstreeks in uw zoekresultaten weer en waarschuwt u voor onveilige links.

PC Tools Spyware Doctor is  ontworpen voor het behouden van een optimale pc  snelheid en biedt beveiliging die uw dagelijkse computeractiviteiten niet verstoort.

Aanbevolen Software:


[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/internet-security/spyware-doctor/” name=”Spyware Doctor Recensie” description=”Is de Spyware Doctor een goed antispyware programma?” rev_name=”Spyware Doctor & AntiVirus van PC Tools” rev_body=”Review over de Spyware Doctor” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2010-12-23″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]