Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

ADVANCED SYSTEM PROTECTOR

advanced system protectorDe Advanced System Protector presenteert zich als een zeer mooie malware scanner. Op het eerste gezicht ziet het er allemaal prachtig uit, maar de Advanced System Protector heeft nogal een twijfelachtige reputatie. Deze dubieuze reputatie wordt veroorzaakt door de agressieve manier waarop deze malware scanner zich opdringt en de gebruiker vraagt om te betalen om de gevonden bedreigingen te verwijderen.

advanced system protector reviewEr zijn meldingen gemaakt dat de Advanced System Protector valse meldingen presenteert over de gevonden infecties. Wanneer dat zo is, hebben we te maken met oplichterij. Toch is dit vreemd aangezien de maker van de Advanced System Protector een erkende Microsoft Gold erkende software ontwikkelaar is. Microsoft is zeer strikt met het toekennen van deze hoogste certificaat die een software ontwikkelaar kan krijgen. Een complicatie is over het algemeen dat de concurrentie zeer agressief is en dat er vele disinformatie op het internet wordt verspreid over malware scanners en utility software. In ieder geval, de Advanced System Protector is geen virus en is een legitiem anti-malware programma, maar de vraag is of het een goed programma is.

Waarom zou ik de Advanced System Protector het beste maar niet gebruiken?

De redenen waarom ik onze lezers afraad om de Advanced System Protector te gebruiken zijn de volgende:

advanced system protector recensie In de eerste plaats, is deze malware scanner niet onafhankelijk gestest geworden door AV-Comparatives en AV-Test. Deze twee organisaties testen op een wetenschappelijke en onafhankelijke basis de relatieve prestaties van een malware scanner. De Advanced System Protector heeft hier geen track record die ook maar enigzins vergelijkbaar is met grote spelers zoals Bitdefender of Kaspersky.

In de tweede plaats, deze malware scanner is niet compleet en bevat niet alle technische componenten die in een goede malware scanner moet zitten.  Het is belangrijk dat een computergebruiker alleen de beste antivirus software gebruikt voor het volledig beschermen van de computer en de gebruiker bij het internetten. Het maken van compromissen impliceert het nemen van grote risiko’s. Wanneer je de Advanced System Protector gebruikt voor je basis malware bescherming, neem je daadwerkelijk een groot risiko. Naar mijn mening zal de Advanced System Protector je niet afdoende beschermen.

Hoe kan ik de Advanced System Protector verwijderen? 

De meeste anti-malware programma’s geven aan dat de Advanced System Protector een potentiëel ongewenst programma is (PUP). Vandaar heb je deze malware scanner op de computer is het gewoon het beste om deze te verwijderen. Ga naar start>configuratiescherm>software of programma’s en onderdelen en verwijder daar de Advanced System Protector. Kun je het niet vinden? Laat anders de SpyHunter het programma voor je opsporen en verwijderen.

Goede Youtube Review over de Advanced System Protector

Conclusie: verwijder de Advanced System Protector en maak gebruik van alleen de beste malware scanner op de markt van een specialist op het gebied van anti-malware ontwikkeling die onafhankelijk beproefd is geworden en onafhankelijke vergelijkende tests heeft doorstaan. De Bitdefender Internet Security 2014 is onze favoriet.

Gerelateerde onderwerpen:

Gerelateerde reviews:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/malware-scanner/advanced-system-protector/” name=”Advanced System Protector Review” description=”Wat is de Advanced System Protector waard?” author=”Rens Smit” pubdate=”2014-03-04″ user_review=”2″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Sources: