Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

OSHI-DEFENDER

oshi defender malware scanner reviewDe OSHI Defender is een nieuwe generatie anti-malware oplossing. Het biedt een effectieve real-time cloud-based malware protection. Dit wil zeggen dat deze malware scanner altijd verbonden is met de online OSHI-virusdatabase en jouw systeem op de achtergrond controleert, scant en beveiligt zonder dat het invloed heeft op de systeemprestaties.

De OSHI Defender beveiligingstechnologie biedt een actieve bescherming tegen alle moderne online dreigingen, van hinderlijke adware tot gevaarlijke malware zoals spyware en rootkits die bespioneren, gegevens stelen, online betalingen onderscheppen of bestanden kunnen gijzelen om losgeld te vragen. Hieronder in de screenshot kun je zien hoe de scanresultaten er uit zien. Alle informatie is overzichtelijk verwerkt en je kunt bedreigingen gemakkelijk zelf handmatig of automatisch verwijderen.
oshi defender review

download OSHI defender oshi defenderDe OSHI software is extreem effectief in het uitschakelen van browser hijackers en het onderscheppen van kwaadaardige autorun activiteiten, kwaadaardige DNS servers, kwaadaardige add-ons en verdachte veranderingen in sleutelbestanden. De beveilingingstechnologie is complex, maar de oplossing is super eenvoudig te beheren en ontwikkelt uit het oogpunt voor het bieden van de beste gebruiksvriendelijke ervaring. De beveilingstechnologie en OPSWAT scan-engine wordt verder onwikkelt door een groep ervaren security software experts die eerder werkzaam bij Bitdefender en Comodo waren. Het wordt zeer spannend om de ontwikkeling van deze relatief nieuwe malware scanner te volgen.

oshi malware scanner reviewPersoonlijk, zou ik je willen adviseren, wanneer je gebruik maakt van de gratis antivirus software dat je de OSHI Defender als een on demand second-opinion malware scanner gaat inzetten. Gratis antivirus software voldoet niet als bescherming. In feite bevelen de meeste security experts om meerdere malware scanners in te schakelen in geval van problemen en te investeren in een extra krachtige malware scanner in het geval een gebruiker alleen gratis antivirus producten heeft ingeschakeld. De OSHI Defender is bijzonder accuraat en is een prachtig wapen voor het bestrijden van malvertising praktijken. Malvertising is een van de belangrijkste oorzaken waardoor malware zich snel kan verspreiden en een systeem kan infecteren.

oshi anti malware

Zit er nog iets verstopt op jouw computer?

Klik hier voor een gratis malware diagnose test!

download OSHI defender oshi defender malware scanner review

Gerelateerde artikels: