Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

EASYCLEANER

EASYCLEANER REVIEW

De EasyCleaner is een registry cleaner ontwikkeld door Toni Arts. Dit is een website opgezet geworden door een informatica student in Finland Toni Helenius. Hij heeft de EasyCleaner in zijn vrije tijd ontwikkeld en gratis ter beschikking gesteld. Het is onze aanbeveling om niet zomaar software te installeren vooral wanneer het niet duidelijk is of er daadwerkelijk een echt bedrijf met productondersteuning achter zit. In het geval van een registry cleaner is dit uitermate belangrijk. Het opschonen van het register moet u alleen doen met een hoogwaardige registry cleaner van een erkende Microsoft software ontwikkelaar en verkoper. Toni Arts heeft geen bedrijfswebsite en is geen Microsoft erkende vendor, daardoor kunnen we de Easy Cleaner niet aanbevelen.

easycleaner reviewHet is niet een slim idee om het register schoon te maken met een gratis onbekend tooltje aangezien het Windows register zeer fragiel is. Wanneer er verkeerde register sleutels worden weggehaald kan het Windows besturingsysteem volledig onstabiel raken en foutmeldingen krijgen. Een slechte registry cleaner kan dus het Windows register beschadigen. Vandaar neem geen risiko met de EasyCleaner en evalueer betere alternatieven zoals deRegistry Mechanic of de gratis Ccleaner.

Welke functionaliteit bevat de EasyCleaner?

In het screenhotje hieronder van de EasyCleaner ziet u de belangrijkste functieseasycleaner

De EasyCleaner kan dus,

  • – het register opschonen
  • – dubbele bestanden verwijderen
  • – cookies opruimen
  • – shortcuts verwijderen
  • – onnodige bestanden verwijderen
  • – de Windows opstartprogramma’s beheren
  • – de browser geschiedenis wissen.

De EasyCleaner is ook in de nederlandse taal beschikbaar. In ieder geval, we raden u aan om voorzichtig te zijn met gratis software dat ontwikkeld is door iemand in zijn vrije tijd, vooral als het gaat om registry cleaner software. U kunt hier de EasyCleaner downloaden van Toni Arts: download pagina EasyCleaner.

 [schema type=”product” url=” http://computeropschonen.com/registry-cleaner/easycleaner/” name=”EasyCleaner” description=”Waarom is het beter om de EasyCleaner niet te gebruiken?” brand=”EasyCleaner” manfu=”Toni Arts” single_rating=”2″ agg_rating=”8″ ]