Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Pc Speed Maximizer

De naam is een beetje verwarrend, want men zou niet zeggen dat het een registry cleaner is, maar Pc Speed Maximizer is gewoon een programma om het Windows register mee op te schonen. Het is ontwikkeld door Avanquest, een software bedrijf dat zich op breed scala aan pc tools richt, van software om de pc te onderhouden tot anti-virus software.

Dit programma biedt de volgende funcionaliteiten:

Scannen van het systeem
Pc Speed maxizer heeft een scan engine die opzoek gaat naar bestanden die weggegooid kunnen worden (zoals tijdelijk internet files, de prullebak etc). Op deze wijze hoeft u zelf niet u computer na te lopen om overbodige data weg te gooien.

Scannen van het Windows Register
Het Windows register speelt een cruciale rol als het gaat om algemene computer performance. Indien het Windows register fouten bevat of vervuild is, gaat de computer onstabieler werken en kunnen er software fouten ontstaan. Na het scannen van het Windows register, krijgt u een overzicht te zien van gevonden problemen. U kunt vervogens zelf kiezen welke van de gevonden problemen u wilt oplossen.

Na register scan de resultaten

Na register scan de resultaten

Opruimen van tijdelijke bestanden

Opruimen van tijdelijke bestanden

Computer versnellen configuratie

Instellingen om uw pc te optimaliseren

Optimaliseren van het Windows Register
Omdat Windows Register steeds van omvang wijzigd, er worden bijvoorbeeld nieuwe elementen aan het register toegevoegd als u een programma installeerd en elementen verwijderd als u een programma verwijderd, raakt de informatie gefragmenteerd. U kunt het vergelijken met het fragmenteren van uw harddisk. Nadat het register gedefragmenteerd is kunnen, Windows en andere programmas, sneller de benodige informatie vinden. Dit leidt tot een beter pc performance.

Optimaliseren van de computer performance
Door Windows configuraties aan te passen wil Pc Speed Maximizer de algemene computer performance verbeteren. Het aanpassen van deze configuratie heeft vooral als doel het systeem sneller te laten reageren. Ook biedt dit product de mogelijkheid, om opstart-programmas (programmas en services die opgestart worden als het besturingsysteem wordt gestart), uit te schakelen. Dit kunt u doen door middel van een simple druk op de knop. Test deze software voor u zelf: Klik & Download uw gratis PC Speed Maximizer Test

Beoordeling

pc speed maximizerDe applicatie is eenvoudig in gebruik, maar dat komt vooral omdat Pc Speed Maximizer niet zo heel veel funcionaliteiten aanbiedt. De mogelijkheden wat betreft het configureren, scannen en oplossen van problemen in het Windows Register zijn erg beperkt. De manier waar op ze de computer performance willen verbeteren is verre van praktisch en gebruiksvriendelijk. U krijgt een lijst met opstart-programma’s voor de neus waarvan men geen idee heeft wat voor een functie dit programma heeft binnen het besturingssysteem. Hoe kunt u dan bepalen of u dit programma kunt uitschakelen?
De mogelijkheid om automatisch de beschrijving op te zoeken van elk opstart-programma is omslachtig. Als u uw computer wilt versnellen, dan wilt u dat doen zonder al te veel moeilijke stappen. U bent welkom om zelf hier PC Speed Maximizer te testen, maar we raden u aan ook om ons RegistryBooster 2011 advies te lezen alvorens u beslist wel of niet aan te schaffen. Klik & Download PC Speed Maximizer Test.
Bekijk andere Registry cleaner reviews :
Registry Booster 2011
Registry mechanic
Registry Winner

Klik voor onze HomePage