Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Registry Reviver Review

Registry Reviver – een korte uitleg

De Registry Reviver van Reviversoft. Reviver is engels en betekent opwekken, weer terugbrengen naar een goede gezondheid ofwel leven. De naam heeft wel erg klinische nasmaak  en de naam Registry Reviver staat dus voor het opnieuw tot leven wekken van het register van de computer. We spreken hier dus over een andere register opschoner ofwel registry cleaner voor het opschonen en het repareren van registerfouten. We weten dat het regelmatig gebruik van een professionele registry cleaner goed is voor het verbeteren van de algehele systeem stabiliteit. De Registry Reviver heeft twee behoorlijke zeer goede concurrenten: de Registry Mechanic van PC Tools en de Registry Booster van Uniblue. Voldoet de Registry Reviver aan de vereisten van een goede registry cleaner?

Registry Reviver – beknopt advies

Registry Reviver is gemaakt door ReviverSoft. ReviverSoft producten zijn aardig bekend en ze combineren technisch geavanceerde software met een intuïtieve en makkelijk te gebruiken interface. Maar voldoet Registry Reviver dan aan de vereisten van een goede register opschoner?

1. De Registry Reviver is zeer gemakkelijk in gebruik en heeft een handige navigatie menu. Het opruimen van uw Windows register doet u met een aantal klikken en is dus geschikt voor de ervaren computer gebruiker alsmede de beginner. Na het gebruik van Registry Reviver op een Toshiba Satellite laptop met Windows Vista Home edition, merkten we onmiddellijk een verbetering in de prestaties en stabiliteit van het systeem. Onze test bevestigde dat ReviverSoft hoort bij de best geteste producten. Ook volgens een ander rapport van Software.com had Registry Reviver meerdere fouten gerepareerd op verschillende test pc’s en wist de prestaties te herstellen en verbeteren. De resultaten zijn indrukwekkend en maken van ReviverSoft producten  als u het maximale uit uw computers prestatie wilt halen.

1. De Registry Reviver heeft de mogelijkheid om een herstelpunt ofwel back up te maken van uw register.  Met een herstelpunt van uw Windows register kunnen bij eventuele problemen de veranderingen eenvoudig worden teruggedraaid. Daardoor kunt u snel weer aan het werk bij een eventueel probleem.

2. De Registry Reviver voorziet van 24/7 technische ondersteuning. De ondersteuning voor Registry Reviver is beschikbaar in de software en via e-mail. Aanvragen voor deze technische ondersteuning worden binnen twee uur behandeld.

3. U loopt geen risico wanneer u Registry Reviver besluit te kopen. Registry Reviver geeft u dertig dagen garantie. Als u binnen die tijd niet geheel tevreden bent, krijgt u zonder meer uw geld terug. Klik hier om Registry Reviver nu te downloaden & gratis te testen.

4. Extra handige functie is de start up manager. Dit biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk toepassingen te beheren die u bij het starten van u pc laat mee opstarten en uw pc mogelijk vertragen. Door goed beheer van deze toepassingen kunt u de opstarttijd en algehele prestaties van uw computer optimaliseren.

Registry Reviver – de conclusie:

ReviverSoft heeft met de Registry Reviver een goed stukje software afgeleverd. U krijgt groen licht van ons om deze software te testen. Belangrijk om op te merken is toch dat ReviverSoft geen echte geschiedenis achter de rug heeft m.b.t. de ontwikkeling van registry cleaners. Aangezien het Windows register zeer gevoelig is raden we u aan om de Registry Mechanic of Registry Booster te testen. De Registry Mechanic is gebaseerd op 12 jaar ervaring. De RegistryBooster op 7 jaar utility software ontwikkeling. ReviverSoft is een beginneling en heeft geen duidelijk bedrijfsprofiel op het internet.

Klik hier om Registry Reviver nu te downloaden & gratis te testen

We adviseren om vervolgens Registry Reviver te vergelijken met de volgende register software alternatieven:

Klik hier om meer te lezen over Registry Booster 2011 & een gratis test

Klik hier om meer te lezen over Registry Mechanic 2011 & een gratis test


Gerelateerde artikels:

  1. Het register opschonen met software?
  2. Wat is het Windows register
  3. Informatie Microsoft over het register
  4. Technische ondersteuning Registry Reviver
  5. Is een registry cleaner eigenlijk wel betrouwbaar?

Hierbij is ons artikel over de Registry Reviver ten einde. Heeft u een vraag of reactie bent u welkom om deze hieronder te plaatsen.

Go to HomePage