Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

UNIBLUE POWERSUITE 2012 ADVIES

Net zoals de auto heeft uw Windows computer ook geregeld onderhoudsbeurten nodig. Nu is het mogelijk uw pc aupowersuitetomatisch te onderhouden en daarmee de levensduur van uw computer te verlengen met de prachtige nieuwe PowerSuite 2012 van Uniblue. Deze totaaloplossing voor uw computer verzamelt Uniblue’s prijsbeloonde software RegistryBooster, SpeedUpMyPC en DriverScanner, in een gebruiksvriendelijke oplossing. De nieuwe versie (nu ook in het nederlands) is hier exclusief verkrijgbaar met een unieke 60,- € introductiekorting voor de Benelux op de orginele prijs!

Veel belangrijker is in feite, dat men voor nog geen 4 tientjes, een hoop computer problemen kan vermijden. Een of ander computer probleem krijgt men onvermijdelijk toch, wanneer men niet de computer zal onderhouden. Achterstallig onderhoud en windows registervervuiling leiden tot een trage, langzaam presterende computer en allerlei Windows kwalen. Bovendien kan men mogelijk met zeer vervelende dll-problemen en hardware driver problemen te maken kunnen krijgen. Om deze problemen op te lossen zou men een techneut flink moeten betalen. Naast het feit dat men deze frustraties bespaart, bespaart u zich geld, want u hoeft niet vroegtijdig te investeren in een nieuwe computer. U heeft gewoon langer plezier van uw huidige computer. Waarom een nieuwe pc kopen als die veel langer mee kan draaien als nieuw?

powersuite-uniblueKLIK hier voor het bekijken van Uniblue’s unieke PowerSuite 2012 aanbieding
uniblue-software

Het nut van de PowerSuite van Uniblue?

Met de PowerSuite van Uniblue regelt u automatisch drie zeer belangrijke computer onderhoudstaken via één controle menu voor het automatisch beheren van uw computer en het verkrijgen van optimale pc prestaties:

1. Repareer systeem-fouten in het Windows register en optimaliseer uw pc met een paar klikken! Betere systeem stabiliteit en pc prestaties met RegistryBooster.

2. Verwijder vetragende elementen en verbeter de systeem instellingen. Versnel uw Windows prestaties in 5 minuten en geef het betere processing kracht met SpeedUpMyPC.

3. Updateer uw verouderde PC drivers snel en eenvoudig! Betere systeem stabiliteit en verbeter de prestaties en betrouwbaarheid van de hardware devices met DriverScanner .

Extra aandachtspunten aangaande de PowerSuite 2011:

 • Speciale KORTING van 60 EURO op de normale verkoopprijs met deze nieuwe uitgave in het Nederlands. Bovendien bespaart u zich een hoop geld in het geval dat u de Uniblue producten los van elkaar zou gaan kopen, maar het belangrijkste is dat u de eigen computer  stabiel en als nieuw houdt!
 • Tevredenheidsgarantie met PowerSuite: 30 dagen geld-terug-garantie! Geen risiko, alleen maar besparingen in termen van geld en mogelijke computer ergernissen!
 • Uniblue is Microsoft Gold Certified: “UNIBLUE heeft als Gold Certified Partner het bewezen vermogen om klanten te bedienen op het hoogste niveau in een cultuur van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, terwijl het tegelijkertijd technische expertise, strategisch denkwerk en leidende technologie laat zien.” – Microsoft.

Alle software van Uniblue gemakkelijk georganiseerd in één prachtige totaaloplossing:

powersuite—————————-Klik voor een bijzondere, unieke AANBIEDING:  60,- €  KORTING & 30 dagen geld-terug-garantie!

Waarom is de PowerSuite een goedkope en slimme investering?

Mis deze kans niet, koop deze prachtige totaaloplossing voor uw computeronderhoudstaken voor een tijdelijke spotprijs! Bespaar u zelf bovendien de mogelijke kosten opgelopen door de gevolgen van achterstallig PC onderhoud:

 • Reparatiekosten: Wat is het uurloon van een computer techneut?
 • Uw eigen uurloon: Hoeveel tijd wilt u op het internet zoeken naar oplossingen voor uw computer problemen?
 • Vroegtijdige aanschaf van een nieuwe computer: hebben we echt wel een nieuwe computer nodig of kan ik door fatsoenlijk onderhoud gewoon langer plezier hebben van mijn pc?

Vermijd deze mogelijke frusterende pc reparatie kosten en activeer de PowerSuite voor de unieke introductieprijs van 39,96 Euro i.p.v. de normale prijs van 99,90 Euro. U kunt de PowerSuite installeren en gebruiken op 3 verschillende computers. Dit betekent dat de PowerSuite 2011 u nog geen 14 Euro kost voor iedere computer die uw wilt onderhouden. Besef ook dat de PowerSuite in feite 3 Uniblue producten bundelt. Dus, u betaalt minder dan 5 Euro voor de RegistryBooster, SpeedUpMyPC en de DriverScanner. RegistryBooster kost normaal 29,95 Euro los…… Dus……..

Mis nu niet deze tijdelijk kans: klik & activeer nu de PowerSuite met 30 dagen-geld-terug-garantie en met de tijdelijke 60 Euro korting omdat het een slimme, rationele investering is in uw computer.

Nog steeds aan het twijfelen over de PowerSuite 2011?  

Lees de reacties van nieuwe PowerSuite gebruikers hieronder of TEST eerst GRATIS een van de onderdelen van PowerSuite: RegistryBooster 2011, of SpeedUpMyPC 2011 of de Driver Scanner. Nadat u deze software heeft getest en bekeken, kunt u vervolgens beslissen de gehele PowerSuite aan te schaffen en al deze drie producten voor een prikje te kopen ( :

De PowerSuite van Uniblue spreekt u niet aan en u zoekt naar een alternatief?

Ja zeker, die is er ook, maar alleen in een Engelse versie. Microsoft Partner Paretologic heeft de PC Health Advisor ontwikkeld. Een zeer goed alternatief waneer u de PowerSuite wilt vergelijken. Zoekt u een alternatief, lees dan ons artikel: PC Health Advisor Review.

U heeft de PowerSuite 2010 al gekocht? U zult dan automatisch worden geopwaardeerd naar de nieuwe verbeterde 2011 versie. Uniblue heeft een aantal belangrijke optimalisaties toegepast voor deze nieuwe versie die uw computer prestaties zal optimaliseren. In ieder geval, de situatie waarbij men beslist om niet de pc te onderhouden met handige en nuttige software voor uw computer, laat zich figuurlijk uitdrukken in de volgende vraag: wat gebeurt er met een tuin die niet wordt onderhouden met tuingereedschap en veel wordt gebruikt?

Release notes PowerSuite:

De PowerSuite van Uniblue wordt voortdurend verbeterd door regelmatige en automatische updates van de programma’s. De belangrijkste veranderingen tussen de verschillende versies worden als onderdeel van de release notes van de producten beschouwd. De meest recente was op 19 Januari 2011.  De PowerSuite 2011 loopt nu op versie 3.0.0.8 en de betreffende update zorgde voor een verbeterde activatieprocess, nieuwe scheduling mogelijkheden en verbeterde gebruikersvriendelijkheid.

Wat zijn de PowerSuite’s minimale systeemvereisten?

 • Intel Pentium 3 500MHz of gelijkwaardige processor
 • 256 MB RAM
 • 350 MB vrije ruimte op harde schijf
 • Grafische modus 1024×768, hoge kleuren 16 bit
 • Microsoft Windows XP / Vista / 7
 • Internet Explorer 6
 • Actieve Internetverbinding

We hopen dat deze informatie heeft geholpen. Heeft u vragen over de Uniblue PowerSuite, Uniblue en haar software neem dan gewoon even contact op met Support. U kunt ook de Wikipediapagina raadplegen over de PowerSuite 2011.

 

 

Klik voor onze HomePage

 

 

Friend of WOT