Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Uniblue Systems 2010

Het jaar 2010 voor Uniblue Systems

Men kan stellen dat 2010 een bijzonder jaar was voor Uniblue in Malta. Niet alleen heeft Uniblue Systems twee nieuwe verbeterde websites gelanceerd die meer gebruikersvriendelijk zijn, maar vooral ook heeft Uniblue Systems haar software gelanceerd in verschillende talen waardoor meerdere mensen in staat worden gesteld hun computer prestaties te verbeteren. Men kan zeggen dat Uniblue Systems in 2010 haar software heeft beschikbaar gesteld voor de niet-engelstalige gebruikers.

Klik voor meer info

Traditioneel is utility software vooral voor de Verenigde Staten en Engeland ontwikkeld voor geavanceerde computer gebruikers. Maar het internet en computer gebruik is enorm toegenomen overal in de wereld en de vraag naar Uniblue’s utility software in andere talen werd met de tijd alleen maar sterker. RegistryBooster was gedurende 2009 geperfectioneerd tot een van de top registry cleaners in deze wereld. Het was tijd voor de volgende stap. In het begin van 2010 was RegistryBooster beschikbaar in 5 talen: engels, frans, duits, italiaans en spaans.

SpeedUpMyPC werd flink verbeterd. Alszodaning, de andere producten zoals SpeedUpMyPC, DriverScanner en de PowerSuite volgde later in dat jaar, terwijl voor maart SpeedUpMyPC en RegistryBooster meteen in 12 talen beschikbaar werden gesteld. De volgende talen werden toegevoegd: nederlands, zweeds, russisch, japans, portugees, deens en noors. In maart werden ook de DriverScanner en de PowerSuite uitgerold in deze talen. Vanwege het succes werd al snel besloten om eer talen toe te voegen. In mei werden alle producten voorzien van een poolse, finse, braziliaanse, griekse en turkse versie. In septermber van dat jaar werd door Uniblue de klassieke en vereenvoudigde chinese taal versie daaraan toegevoegd. Uniblue Systems gebruiksvriendelijke software is dus nu in 19 talen beschikbaar!

In het begin van 2010 heeft de site uniblue.com van Uniblue Systems een geheel nieuw design gekregen met nieuwe informatie secties over haar werkzaamheden en utility software. Later dat jaar werd de website beschikbaar gesteld in 10 talen. Aan het einde van 2010 verbeterde Uniblue ook haar beroemde Processlibrary.com en werden er veel meer nieuwe processen en dll-bestanden aan toegevoegd. Het zelfde geldt voor Uniblue Systems Driver Library. Door deze nieuwe implementaties en verbeteringen hebben de websites van Uniblue Systems meer dan 227 miljoen bezoekers gehad!!

Door al deze nieuwe initiatieven is Uniblue Systems ook sterk gegroeid in haar werkzaamheden en heeft ze veel nieuwe medewerkers aangetrokken over de gehele wereld. Eind 2010 had Uniblue bijna 100 medewerkers in dienst. Vooral veel nieuwe mensen in haar klantendienst zijn begonnen gedurende het jaar 2010. Dit omdat Uniblue ervoor wil zorgen dat ze haar klanten kan bedienen in de taal van voorkeur. Alszodanig heeft Uniblue dus ook nu nederlandstalige product ondersteuning, maar als men de voorkeur geeft aan japans is dat geen probleem ( ; . Uniblue’s klantendienst is uitstekend. Het geen ook een voorwaarde is voor de jaarlijkse Gold Partner Certificatie van Microsoft. Ook in 2010 heeft Uniblue haar Microsoft Gold Partnership weten te handhaven en voldoet haar software aan de beste eisen.

Natuurlijk gedurdende het gehele jaar heeft Uniblue Systems gewerkt aan de verbetering van haar producten voor haar eindgebruikers. Doordat haar utitility sofware nu beschikbaar is in meer dan 19 talen kunnen nu mensenover de hele wereld hun computer prestaties verbeteren in de taal van hun voorkeur. 2011 ziet er veelbelovend uit voor Uniblue Systems met Registry Booster 2011 en Speed Up My PC 2011 als troetelkindjes.

Klik voor Home Page