Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VIRUS VERWIJDEREN

Wil je een virus verwijderen van je computer? Dan moeten we eerst even vaststellen met welk probleem we precies te maken en op welke computer je zit. Als je gebruik maakt van een Apple Mac computer zul je een specifiek antivirus product nodig hebben voor mac. Een goede virusscanner voor mac is de Mackeeper! Als het gaat om een Windows systeem, dan hebben we te maken met een reeks van andere mogelijke zaken die we moeten aftikken om er zeker van te zijn dat we je hier goed kunnen helpen met de juiste informatie.

virus verwijderenWil je een specifiek virus verwijderen of gewoon een virus in het algemeen? Als je denkt dat je computer is besmet is met een virus, maar je weet niet precies welk virus, dan moet je ons artikel lezen: Hoe kan ik het beste malware verwijderen van mijn PC? Malware is de correcte term voor alle mogelijke kwaadaardige programma’s die worden ontwikkeld om computers te besmetten. Een virus is een bepaalde soort van malware. Andere soorten malware zijn o.a. spyware, ransomware, adware, browser hijackers, drive by downloads, rootkits, keyloggers, banking trojans etc. Voor meer informatie: Wat is een virus? We praten tegenwoordig eigenlijk ook niet meer over de aanschaf van een virusscanner, maar eerder een malware scanner. Niettemin, zoeken we nog steeds op het internet naar de beste antivirus programma’s die er zijn om ons te helpen ( :

Wil je een specifiek en berucht virus verwijderen? 

Hier volgt een lijstje met een aantal beruchte virus namen. Let wel op. Wanneer de naam Virus wordt gebruikt, wil dit niet zeggen dat we met een virus te maken hebben, het kan ook gaan om een ander kwaadaardig programma. In ieder geval, door het klikken op de link ga je naar het artikel die je uitlegt hoe je dit specifieke virus verwijderen kunt van de computer:

  1. Politie Virus Verwijderen.
  2. Ukash Virus Verwijderen.
  3. Buma Stemra Virus Verwijderen.
  4. ZeroLocker verwijderen
  5. CTB-Locker verwijderen
  6. Tofsee Trojan verwijderen
  7. CryptoDefense Verwijderen
  8. CryptoLocker Virus Verwijderen
  9. TorrentLocker-ransomware verwijderen

Denk je dat je te maken hebt met spyware?

In dat geval, ga verder naar ons artikel over Spyware verwijderen of de beste anti-spyware software.

Vergeet niet na een malware of virus incident de computer op te schonen met een speciaal programma zoals de Ccleaner of PC Health Advisor.