Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

D3dcompiler_43.dll

D3dcompiler_43.dll foutmeldingen!

d3dcompiler_43-dll probleemD3dcompiler_43.dll foutmeldingen verschijnen terwijl een spelletje of software programma wordt opgestart. De oorzaak van dit Windows dll-probleem hangt op een bepaalde manier samen met de DirectX software. Aangezien DirectX door alle Windows gebaseerde spelletjes en graphische programma’s wordt gebruikt, duiken deze D3dcompiler_43.dll foutmeldingen op wanneer u een van deze programma’s gebruikt.

Wat te doen met een d3dcompiler_43.dll probleem?

 1. Herstart uw computer en kijk of het probleem is verholpen. Het kan gewoon gaan om een tijdelijke ‘fluke’ die door een nieuwe reboot kan worden verholpen.
 2. Installeer de laatste versie van de DirectX software. Misschien loopt u een aantal versies achter en de nieuwste versie kan uw probleem verhelpen. Een nieuwe DirectX installatie werkt samen met alle Microsoft Windows besturingssystemen en zal alle missende DirectX 11, DirectX 10 of Direct 9 bestanden vervangen.
 3. Zorg ervoor dat alle drivers op uw computer zijn bijgewerkt. Vooral de drivers van de videokaart. Dit kunt u doen met driver update software.
 4. Lukt dit niet, dan is het zaak om eens te kijken of het programma dat het probleem veroorzaakt een DirectX installatie programma bevat op bijvoorbeeld de DVD of CD. Het is vaak zo dat de software ontwikkelaars een kopie van DirectX bij de software includeren op de installatie CD.  Het kan zijn dat deze versie van DirectX het beste werkt bij het programma.
 5. Verwijder het programma en herinstalleer het. Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de bestanden in het programma die samenwerken met de  d3dcompiler_43.dll, een versie installatie kan het probleem verhelpen.
 6. Misschien is uw Windows register vol met corrupte bestanden? Doet u soms uw computer opschonen en onderhouden? Het opschonen van het Windows register en het bijwerken van uw computer kunt u doen met goede Windows optimalisatie software zoals de Advanced System Optimizer.
 7. Wat u niet moet doen! U mag geen d3dcompiler_43.dll downloaden van een online bibliotheek. Deze kunnen besmet zijn. Dan is het beter om de DLL -Fixer eens te proberen. Dit is een specialistisch programma voor het installeren van missende DLL-bestanden. Wanneer u het DLL bestandje al zelf handmatig van een website heeft gedownload, dan moet u deze weer verwijderen en vervolgens uw systeem scannen met een goede malware scanner.
 8. Nog steeds problemen met d3dcompiler_43.dll? In dat geval moet u een computer specialist inschakelen via een PC forum. Misschien dat deze u verder kan helpen.

Er zijn vele verschillende manieren waarop uw een D3dcompiler_43.dll foutmelding kan krijgen:

 • “D3dcompiler_43.DLL Not Found”
 • “The file d3dcompiler_43.dll is missing”
 • “File d3dcompiler_43.dll not found”
 • “D3dcompiler_43.dll not found. Reinstalling might help fix this.”

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/d3dcompiler_43-dll/” name=”d3dcompiler_43-dll probleem” description=”Wat te doen met een d3dcompiler_43-dll probleem?” rev_name=”Windows DLL” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-11-05″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]