Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Lame_enc.dll

Lame_enc.dll foutmeldingen

Elke foutmelding met betrekking tot een missende lame_enc.dll bestand heeft te maken met een probleem tussen een programma en de LAME MP3 encoder. De eerste fout, gegenereerd door de Audacity software programma is het meest algemeen voorkomend aangezien Audacity de meest gebruikte applicatie is dat de LAME MP3 encoder gebruikt. Wanneer u niet Audacity gebruikt zal uw foutmelding anders zijn zoals bijvoorbeeld: ”The LAME_ENC.DLL File is niet gevonden” of “Error loading lame_enc.dll”. Lame_enc.dll foutmeldingen komen soms voor wanneer uw audio programma als eerste is geopend. In andere gevallen zal deze lame_enc.dll error optreden wanneer men probeert uw audio project op te slaan als een MP3 bestand.

Oorzaak Lame_enc.dll Foutmelding!

Alle lame_enc.dll errors worden veroorzaakt of door een missende component in de LAME a LAME MP3 encoder of een andere issue dat uw audio programma heeft met de LAME MP3 encoder die u gebruikt.

Stappenplan voor een lame_enc.dll probleem:

Belangrijk: we raden u aan om de lame_enc.dll bestand niet te downloaden van een tweedehands website van Windows DLL bestanden. Er zijn verschillende redenen waarom het geen goed idee is om DLL Windows bestanden te downloaden dan alleen van legitieme sites. Lees meer op: is een dll-download de beste oplossing? Wanneer u lame_enc.dll bestand heeft gedownload van een van zo’n site, raden we u aan om deze eerste te verwijderen van de plaats/folder waar u het heeft neergezet en de volgende stappen te volgen:

  1. Sluit en open de audio programma dat de lame_enc.dll error veroorzaakt heeft. Audacity, of een andere audio software product die uw gebruikt kan een tijdelijk probleem hebben en het simpel herstarten van de software zou dit dll probleem al kunnen verhelpen.
  2. Download hier de laatste LAME MP3 encoder package. De ZIP file van deze  Audacity aanbevolen site bevat de laatste versie van de lame_enc.dll en andere gerelateerde bestanden. Opmerking: De beste bron locatie van de LAME MP3 kunt u ook vinden op de LAME site on SourceForge.net , maar deze bestanden zijn niet lekker klaar voor gebruik voor uw audio software.
  3. Extraheer de bestanden van het ZIP bestand dat u heeft gedownload van de betrouwbare site in stap 2.
  4. Kopieer de lame_enc.dll bestand naar de juiste specifieke plek dat uw audio programma vereist. Opmerking: sommige programma’s vereisen niet dat de lame_enc.dll bestand moet zitten in een bepaalde folders.  Voor Audacity, bijvoorbeeld, is het alleen vereist dat u vertelt waar het bestand lame_enc.dll zich bevindt – het maakt niet uit waar u het zet.
  5. Werk u Windows Software Updates bij via Windows Update.
  6. Controleer alle relevante software driver updates met driver scanner. Heeft u geen driver scanner kunt u op de volgende artikel meer lezen over een driver scanner en gratis een driver scan doen op verouderde software drivers: driver scanner advies.
  7. Schoon uw Windows register op van loze register sleutels en rest bestanden met een professionele registry cleaner. Heeft u nog geen goede registry cleaner kunt ons advies lezen over Registry Booster 2011 of Registry Mechanic. Lees hier meer: het register opschonen.
  8. Herstart uw computer en de software. Hopelijk is het probleem nu opgelost!

Lame_enc.dll foutmeldingen kunnen van toepassing zijn op:

De lame_enc.dll error mededelingen zijn van toepassing op elke audio software dat de applies to LAME MP3 encoder gebruikt. Afhankelijk van welke software u gebruikt en welke Windows besturingsysteem u heeft kunt u de lame_enc.dll error krijgen in Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows XP, en Windows Vista. Sommige veel gebruikte software programma’s die ook de LAME MP3 encoder gebruiken zouden ook de lame_enc.dll foutmeldingen kunnen krijgen inclusief Audacity, FFmpeg, VideoLAN, jRipper, CDex, LameDropXPd, DVDx, OmniEncoder, LAMEX, RazorLame, Audigrabber, RipTrax, WinAmp, UltraISO, TextAlound MP3, en vele andere. Tip: test of uw pc belangrijke drivers mist. Oude drivers kunnen de pc vertragen en foutmeldingen veroorzaken: lees meer over ons Driver Detective Advies.

Nog steeds problemen met Lame_enc.dll?

Laat een pc forum u verder helpen of een computer support vrijwilliger! Meld de details van ue probleem in de PC Support Forum. Wees er zeker van dat u de exact lame_enc.dll foutmelding plaatst en dat u goed beschrijft welke stappen u al heeft gezet om dit probleem op te lossen.

We hopen dat deze informatie over lame_enc.dll u goed heeft geholpen!

Ga naar Homepage