Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

msvcr100.dll

Wat te doen met msvcr100.dll en msvcr100d.dll foutmeldingen?

Veel lezers hebben ons benaderd met een probleem met een missende  msvcr100.dll, msvcr100d.dll, msvcp100.dll bestanden of d3dx9_*.dll gerelateerde foutmeldingen. De meeste willen in feite dan meteen de eerste en beste dll bestand downloaden van een willekeurige site die ze met behulp van een Google opdracht vinden. Dit is geen verstandig idee. Je moet er zeker van zijn dat het bestand correct is, geen virus bevat en van een betrouwbare bron afhaalt. Zo niet, kun je last krijgen van malware of een slecht werkende computer.

Waar staat msvcr100d en msvcp100 eigenlijk voor?

MS = Microsoft
V = Visual
C = C or CP = C++
R = Runtime
100 = Version
D = Debug

Een opmerking over Windows DLL problemen die eindigen op ‘D’. Dit betekent dat de software ontwikkelaar van de applicatie/hack geen Release Mode heeft ingebouwd. Dit DLL bestand is dus afwezig en daarom genereert de applicatie een msvcp100.dll foutmelding. Een verstandige oplossing is om alleen de juiste DLL op te zoeken en automatisch te installeren met de DLL-FIXER. Dit programma is ontwikkeld door DLL-Files.com. Dit is een autoriteit op het gebied van DLL files. Het is niet verstandig om zelf te gaan experimenteren wanneer je weinig computerkennis en ervaring hebt.

Wat zal de DLL-Fixer dan doen?

msvcr100.dllDe DLL-Fixer zal msvcr100.dll en msvcp100.dll errors repareren door het automatisch opzoeken en installeren van de juist passende DLL-bestanden die uw computer mist. Daarnaast zal de DLL-Fixer uw computer een goede schoonmaakbeurt geven door o.a. het opruimen van dll restbestanden, corrupte bestanden, loze register sleutels enz.

Aanbevolen:

Hier kunt u meer lezen over de DLL-Fixer.

Wat is een alternatieve methode?

Een andere en meest veilige manier om deze foutmeldingen te verhelpen is zelf aan de slag te gaan door het de installers en redistributables van Microsoft om msvcr100.dll en msvcp100.dll errors te repareren moet u de correcte Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable installeren die past bij uw computer architecture  (32-bit of 64-bit). Wanneer je een 64-bit computer hebt, zorg dan dat u beide versies installeert. U kunt deze opzoeken bij de Microsoft Download Center.

Download: Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86) – Microsoft Download Center – Download Details (32-bit)
Download: Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x64) – Microsoft Download Center – Download Details (64-bit)

Wanneer dit niet werkt zou u de Visual Studio C++ Redistributable 2012 kunnen installeren. Wanneer u Microsoft Visual installeert dat u ook elke msvcr100.dll of msvcr100d.dll bestand in de folder van het betreffende programma netjes verwijderd. Wanneer de computer vraagt om de installatie te repareren,moet u dit doen.

Kijk, het is niet altijd makkelijk om een DLL probleem op te lossen. Deze aanwijzingen zijn geen garanties. Voor meer informatie:

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/windows-dll/msvcr100-dll/” name=”msvcr100.dll” description=”Wat te doen wanneer een msvcr100-dll ontbreekt op de computer. ” brand=”Microsoft ” manfu=”Microsoft” model=”Microsoft Visual C++” ]