Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

Wat is de beste mobile spy software?

mspy

Een mobile Spy is zeer krachtige software voor het (stiekem) monitoren en afluisteren van een mobiele telefoon in real time.

Alle activiteiten van iemand die gebruikt maakt van de betreffende iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile of Sybmian OS mobiele telefoon worden netjes opgeslagen in een beschermde online account. Het enigste wat je moet doen is een kleine applicatie installeren op de smart phone die je wilt monitoren. Wat is de beste mobil spy software? De volgende twee specifieke mobile spy applicaties zijn bijzonder krachtig: de mSpy Mobile Spy en de Eyezye Mobile Spy software programma´s.

Beide smartphone spion-applicaties zullen opstarten zodra de telefoon opstart. De applicatie zal onzichtbaar zijn en een niets vermoedende gebruiker kan deze niet vinden op de smartphone. Ze zijn volledig ondecteerbaar en van via jouw online account te verwijderen zodra je dat zou willen. Natuurlijk zijn ze uitgerust met een accurate GPS tracker ( : Het zijn prachtige stealth applicaties voor iedereen die iemand anders wilt bewaken of in de gaten houden.

mobile spy met gps tracker

Nummer 1. Klik en lees meer over de features van de mSpy Mobile Spy software

mobile spy flexispy

Nummer 2. Lees hier meer over de FlexiSpy software

Nummer 3. Vervolgens wil ik ook nog even de SPYERA Spyphone even noemen. Dit is een zeer goede cell phone spy app.  Zeer goed, maar ook zeer duur. Spyera ontwikkeld uitstekende mobile spies and monitoring software, maar is wat te duur. Goed, wil je meer informatie over deze mobiele telefoon spy app, lees dan hier verder: Spyera Spyphone App.

Nummer 4. Los van de mSpy en FlexiSpy software is er een andere bekende naam, de Retina Mobile Spy. Deze zit ook vol features voor het monitoren van een mobiele telefoon. Alle activiteiten worden netjes inzichtelijk gemaakt en opgeslagen in een online dashboard.

mobile spy

Lees hier meer over de Mobile Spy van Retina X Studios 

mobieltje afluisteren

Zoals je hierboven kunt zien, zodra Mobile Spy actief is zal deze alle activiteiten op de smart phone netjes opladen in de online account. Dus, ook wanneer de gebruiker alle activiteiten zou wissen, zoals de gestuurde sms-berichten, het zal niet deren. Alles staat al in jouw beveiligde online account van Mobile Spy.  Met behulp van de Retina Mobile Spy worden alle chat, SMS en telefoongesprekken opgeslagen. Je kunt het direct of later afluisteren. De Mobile Spy is ontwikkeld door de zelfde maker als de SniperSpy: Retina X Studios. De SniperSpy is speciaal ontwikkeld om een computer te monitoren. Je kunt met de Mobile Spy meerdere telefoons gelijktijdig monitoren.

Is er andere mobile spy software beschikbaar?

De andere produkten die ik had gevonden zijn er recentelijk mee gestopt. Retina X Studios is een stabiel bedrijf en is een van de beste proviver voor spy software. Andere goede producten zijn de eerder genoemde mSpy Mobile Spy en de Eyezye mobile spy software!

De software hieronder kan ik niet meer aanbevelen.

De TopSpy software voor het afluisteren van smartphones en andere mobiele apparatuur is zeer eenvoudig in gebruik. Met de TopSpy zal niets verborgen blijven en zal de waarheid boven water komen. De toepassingen zijn natuurlijk breed, u zou het programma puur als een mobile tracker kunnen inzetten, of wilt u precies weten wat u kinderen na school doen en wat ze via de telefoon communiceren? De TopSpy software is flexibel: Lees hier meer over de TopSpy mobile spy software!

Een andere maker van uitstekende mobile spy software is Stealth Genie. Stealth Genie heeft een uitmuntende concurrent ontwikkeld voor de mobily spy software van Retina X Studio’s. De Stealth Genie Spy Mobile software bevat o.a. ook de mogelijkheid om Skype en Viber gesprekken af te luisteren. Bovendien bevat deze oplossing een waarschuwingsdienst o.a. in het geval uw kind, medewerker of geliefde een ‘verboden’ locatie betreedt. Voor meer informatie: Stealth Genie Presentatie.

spy software mobile

En je kunt nog zo veel meer doen met die Stealth Genie! Lees hier verder: Stealth Genie Mobile Spy.

Voor meer informatie over dit onderwerp:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/08/mobile-spy/ ” name=”Mobile Spy” description=”Mobile Spy software” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-08-13″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

——————————————————–
Dit artikel over het register opschonen is een bijdrage van: Rens Smit