Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

REGISTRY CLEANER

Kwaliteitseisen voor een registry cleaner!

Bent u van plan om een registry cleaner te kopen voor het opschonen van het Windows register?

registry cleanerHet register opschonen moet u alleen doen met zeer goed ontwikkelde registry cleaner software aangezien het Windows register kwetsbaar en gevoelig is. De voorwaarden en kwaliteitseisen worden in het artikel hieronder verder uitgespit. De beste registry cleaners zijn volgens ons de volgende producten:

 1. PCKeeper
 2. PC Cleaner Pro
 3. PC Mechanic
 4. PC Health Advisor 

Waar moet ik aan denken voordat ik een registry cleaner ga gebruiken of kopen?

Hierbij volgt een lijst met een aantal voorwaarden waaraan een goede registry cleaner aan moet voldoen. Voordat u een register cleaner gaat testen moet u er zeker van zijn dat deze voldoet aan de onder genoemde voorwaarden:

 1. De maker van de registry cleaner moet een goede reputatie hebben en een gedegen achtergrond in de ontwikkeling van utility software.
 2. De maker van de register cleaner moet de klanten voorzien van een uitstekende klantenondersteuning.
 3. De maker van de register cleaner moet een garantie aanbieden waarbij u het geld terug kan vorderen wanneer u niet tevreden zou zijn.
 4. De maker van de registry cleaner moet correcte marketing praktijken uitoefenen en geen valse of onwaarschijnlijke beloftes maken aan haar klanten.
 5. De register cleaner moet logbestanden maken van de uitgevoerde reparaties in het Windows register.
 6. De register cleaner moet automatisch een herstelpunt kunnen aanmaken voor elke register reparatie.
 7. De registry cleaner moet het Windows register kunnen defragmenteren.
 8. De register cleaner moet negeerlijsten kunnen aanmaken voor het Windows register.
 9. De register cleaner moet met vakkennis zijn ontwikkeld waardoor de scanner niet agressief is en potentieel de Windows register en de computer kan beschadigen.

Wat is een goede registry cleaner? Onze voorkeuren:

registry cleanerEen register cleaner moet voldoen aan deze voorwaarden, anders loopt u het risiko een slechte te kopen die in het ergste geval uw computer kan beschadigen. Een goede  en betrouwbare registry cleaner is volgens onze bevindingen vooral ingebouwd in de PCkeeper. Een populaire naam in Nederland is de PC Mechanic. Een gepatendeerde registry cleaner zit in de prachtige PC Cleaner Pro software. Deze zou je ook eens kunnen testen en vergelijken met de eerder genoemde PC Mechanic; maar kost wel meer geld.

beste registry cleaner

Klik hier voor een gratis register diagnose met de PCKeeper!

Registry Reviver

Voor meer informatie over goede registry cleaners kunt u de volgende Nederlandse site Registry Cleaner Advisor raadplegen. Deze website schrijft uitgebreide recensies over alle registry cleaners. Wanneer u op zoekt bent naar een goede register cleaner voor het opschonen van het register, is het goed om produkten met elkaar te vergelijken met behulp van deze reviews:

registry mechanic recensie
[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/registry-cleaner/” name=”registry cleaner” description=”Wat is een goede registry cleaner?” single_rating=”4″ agg_rating=”20″ condition=”New” ]