Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

PC HEALTH ADVISOR VERZORGT UW COMPUTER

PC Health Advisor is ontwikkeld door Paretologic. Dit is een beroemde Canadese, Microsoft erkende utility software ontwikkelaar. Superkort gezegd, de PC Health Advisor is een uitstekende totaaloplossing voor het verzorgen en onderhouden van een Windows computer. Het is jammer dat deze software geen malware scanner bevat, zoals de nieuwe PC Cleaner Pro 2015 dit wel heeft.

Wat kan de PC Health Advisor software voor mij betekenen?

pchealthadvisor

De PC Health Advisor is een klassieker op het gebied van Windows optimalisatie en ideaal voor het beheer van uw harde schijven en het opschonen van alle delen in het systeem. Wilt u een trage computer vermijden? Door gebruik te maken van de PC Health Advisor zult u langer plezier hebben van uw computer en geen problemen ondervinden die te wijten zijn aan nalatig computeronderhoud. Sinds de introductie van deze software in 2004 hebben miljoenen mensen over de hele wereld deze sofware al in gebruik voor het opschonen van de computer en onze lezers hebben nog nooit geklaagd over deze complete software. De meeste van onze lezers testen hier een gratis proefversie van de PC Health Advisor.

pc health advisor

Wat is de status van uw computer? 

Klik hier voor een gratis complete pc diagnose scan met PC Health Advisor!

Waarom zou ik de PC Health Advisor nodig hebben?

Windows diagnose scan PC health advisorHelaas, een computer vraagt om verzorging en onderhoud. Wanneer we onze computer verwaarlozen, zullen de prestaties afnemen. Waarom denkt u dat een computer trager wordt? De systeem prestaties zijn niet stabiel en zijn afhankelijk  van het interne samenspel tussen hardware en software componenten binnen uw computer. Wanneer uw harde schijf overvol is, uw stuurprogramma’s verouderd zijn, en uw Windows OS te veel wordt belast door rommel, cache bestanden en corrupte register sleutels, dan zal dit negatieve gevolgen hebben voor uw computer prestaties en daarmee het gebruikersplezier. Wilt u een trage computer vermijden? Wilt u Windows problemen vermijden? Dan heeft u een reden om in ieder geval deze mooie software eens te testen.

Klik hier voor een gratis PC Health Advisor diagnose!

pc healt advisor review

Wat zit er dan in de PC Health Advisor?
PC Health Advisor ReviewDeze verschillende programma’s zitten verwerkt in de PC Health Advisor: driver update software voor het beheer van uw stuurprogramma’s, een registry cleaner voor het opschonen van het Windows register, een file extension manager voor het openen van onbekende bestanden, proces scanner voor het inspecteren van processen, een harde schijf manager voor het beheer van uw harde schijven, een privacy scanner voor het opruimen van privacy gevoelige gevens, een opstart manager en nog veel meer handige programma’s voor het optimaliseren van uw computer prestaties.

Is er een beter en completer alternatief voor de PC Health Advisor?

PC Health Advisor alternatiefDe PC Health Advisor is een betrouwbare klassieker,  maar zeker, we hebben completere alternatieven gevonden die ook ontwikkeld zijn door een erkende Microsoft Gold software ontwikkelaars: 1. De Advanced System Optimizer van Systweak. Deze software bevat ook een malware scanner, helpt u bij het versleutelen van gevoelige bestanden en bij het herstellen van verloren bestanden. We raden u aan om de PC Health Advisor te vergelijken met de Advanced System Optimizer. 2. Een ander compleet programma is de System Mechanic van Iolo Technologies. Deze software is alleen in het engels beschikbaar. Toch, deze software is misschien completer, ze bevatten geen process scanner en file extension manager. Dus, wanneer u op zoek bent naar een proces manager of file extension manager, zult u meer hebben aan de PC Health Advisor. Vandaar, u krijgt gewoon veel voor uw geld…. persoonlijk vind ik de PC Health Advisor wel lelijk ) : maar goed wat betekent dat?

Begin hier met u vergelijkende test:

Beide programma’s zijn uitstekend en ontwikkeld door Microsoft Gold Certified Independent Software Vendors.

1. PARETOLOGIC – Download hier nu uw gratis pc diagnose met de PC Health Advisor

2. SYSTWEAKDownload hier uw gratis pc diagnose met de Advanced System Optimizer

Paretologic & Systweak

De voordelen van deze programma’s:

Welke voordelen kunt u verwachten van het inzetten van de PC Health Advisor of de Advanced System Optimizer?

1. Sneller werkende computer:

Versnel uw computer door het verwijderen van tijdelijke bestanden, dubbele bestanden en corrupte rest bestanden die uw computer belasten. Uw computer sneller maken wordt kinderspel.

2. Optimalisatie van de computer prestaties

PC Health Advisor en de Advanced System Optimizer hebben verschillende tweaks die uw computer CPU verbruik en applicatie processen kunnen verbeteren. Het optimaliseren van Windows 7 of andere Windows besturingsystemen kan met een aantal klikken worden gedaan.

3. Beveiliging tegen actieve malware

De software zorgt ervoor dat de internet geschiedenis met privacy gevoelige informatie en bestanden met bijvoorbeeld gegevens over uw account logins, passwords, creditkaart en bankaccount gegevens worden gewist. Dit wordt gedaan via de ingebouwde process scanner en manager. Malware verwijderen kunt u alleen doen met de Advanced System Optimizer.

4. Stabielere Windows computer

PC Health Advisor heeft een registry cleaner voor het opschonen van het register. Het intensief gebruik van de computer met het vaak installeren en verwijderen van programma’s vervuild langzamerhand uw Windows register meer en meer. Het register opschonen van rommel en het repareren van opgestapelde foutjes is belangrijk om uw computer stabieler te maken en Windows problemen te vermijden.

5. Sneller surfen op het internet

PC Health Advisor zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw internet geschiedenis en cache kunt opschonen, optimaliseert de instellingen en verwijdert onnodige snufjes die uw browser vertragen.

6. Betere Hardware Prestaties

Door het updateren van uw drivers verzekert u zich ervan dat uw hardware onderdelen optimaal blijven werken. Voor meer informatie kunt u het artikel over Windows Drivers lezen.

7. Geldbesparing en computer plezier!

Een computer vereist onderhoud, net zoals de auto. Wanneer u niet uw computer beschermt en onderhoudt zult u op den duur problemen krijgen met uw computer. Hoeveel kost het uurloon van een computer reperateur? Bovendien heeft u langer plezier en minder ergernissen met uw computer.

8. Aanbevolen voor uw computer:

advanced system optimizeradvanced system optimizer systweak

Gratis diagnose scan met de Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer

recensie advanced system optimizer

 


Update 2015:
 De PC Health Advisor heeft de laatste jaren weinig vernieuwing ondergaan. We willen onze lezers dan ook tijd besparen met het lezen van deze recensie en doorverwijzen naar een completer alternatief, de Advanced System Optimizer van Systweak. Voor meer informatie: Advanced System Optimizer Review 2015

Ten slotte, zoals we hebben gezien, laat de PC Health Advisor zich uitstekend vergelijken met de meer completere Defender Pro software, de System Mechanic of de Advanced System Optimizer van Systweak (beide concurrenten bevatten ook uitgebreide anti-malware bescherming). Niettemin, PC Health Advisor is een uitstekende keuze wanneer u al beschikt over een goede anti-malware scanner voor uw computer.

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/08/pchealthadvisor/ ” name=”PC HEALTH ADVISOR” description=”Waarom is de PC Health Advisor goede software voor mijn computer?” rev_name=”Paretologic PC Health Advisor” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-08-01″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Gerelateerde artikels: