Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

PC CLEANER PRO 2016

pc cleaner proIs uw computer traag? Last van malware? PC Cleaner Pro is één complete gereedschapskist voor al uw computer problemen. De PC Cleaner Pro zal een goede computer diagnose uitvoeren om vast te stellen wat uw computer vertraagt, welke zaken er niet goed voor staan en of er mogelijk malware op uw computer meedraait. Alle problemen die uw pc trager maken zullen in detail worden opgespoord en automatisch worden aangepakt. Deze alles-in-één software is kind eenvoudig in gebruik en door een Microsoft Gold Certified Partner ontwikkeld om een einde te maken aan allerlei Windows problemen en de noodzaak om allerlei programma’s te kopen om elk afzonderlijk probleem op te lossen. Bovendien heeft u toegang tot een technische dienst die elke dag op welk tijdstip dan ook u direct kan helpen.  

pc test op malware en andere rommel

Test uw computer op vervuiling, malware en ander ongein!

Download hier nu de gloed nieuwe PC Cleaner Pro 2016

download advanced system optimizer pc opschonen met de Advanced System Optimizer

 

 

De PC Cleaner Pro 2016 kan het volgende voor uw computer doen:

Verwijderen van malware met certified Virus + Spyware Protectie

De PC Cleaner Pro bevat de Certified Antivirus Pro malware scanner. Deze zal uw Windows systeem scannen op malware infecties zoals: virus varianten, spyware, rogue malvertising programma’s, trojans, adware, rootkits, dialers, worms enz.

Repareert Windows systeem-fouten:

Met een volledige systeem scan worden alle Windows systeem-fouten in kaart gelegd en automatisch aangepakt.

Internet Optimizer

PC Cleaner Pro zal automatisch uw internet verbindingen en instellingen optimaliseren. U zult o.a. sneller muziek en video’s kunnen downloaden.

Privacy Protection

PC Cleaner Pro is ontwikkeld om uw privacy online te beschermen en alle sporen op te schonen van uw internet gedrag, die o.a. kunnen worden gebruikt voor online identiteitsdiefstal.

Reparatie van het Windows register:

PC Cleaner Pro verwijdert corrupte en verouderde waaronder File Extensions, ActiveX Controls, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Files, Application Paths, Icons, Invalid Shortcuts en meer.

 Verbetering van de Windows systeem-prestaties: 

PC optimalisatie gaat snel en eenvoudig. PC Cleaner Pro analyseert het systeem en past het systeem aan om meer uit uw Windows systeem te halen.

Security Defence

PC Cleaner Pro zal uw systeem controleren op missende veiligheidsupdates en aanwezige veiligheidslekken. Veiligheidslekken maken het voor malware eenvoudig om uw systeem te infecteren. Tegenwoordig is het zeer belangrijk dat de veiligheidslekken op uw Windows systeem worden gedicht.

Memory Optimizer

De PC Cleaner Pro optimaliseert het gebruik van het systeem geheugen en herstelt RAM om uw systeem sneller te maken.

Dedicated Live Support

De PC Cleaner Pro bevat ook een online technische dienst waarbij je 24/7 ondersteuning van een Microsoft Certified Techneut kunt krijgen. Elke dag van het jaar op welke tijd dan ook kun je gewoon gratis een Microsoft techneut raadplegen! Dus, als je met een probleem blijft zitten die de PC Cleaner Pro niet aan kan, dan neem je gewoon gratis contact op met de technische dienst.

Automatic Updates

Natuurlijk wordt de PC Cleaner Pro malware database en de database voor het opschonen en optimaliseren van uw computer automatisch bijgehouden.

Uninstall & Startup Manager

Natuurlijk is het mogelijk om alle programma’s makkelijk te beheren en te verwijderen met behulp van de ingebouwde uninstall en startup managers.

Dit is een greep van de meest belangrijke gereedschappen. De PC Cleaner Pro bevat ook een BHO manager voor het makkelijk beheren van alle browser plugins en apps. Er zit ook een ActiveX manager waarbij ook alle AcctiveX controls worden gecontroleerd op mogelijke verdachte objecten of kwaadaardige activiteiten. Kwaadaardige ActiveX controls worden automatisch geblokkeerd.

De PC Cleaner Pro verwijdert ook dubbele en overbodige bestanden van uw systeem.

Ik hoop dat dit overzicht duidelijk maakt dat de PC Cleaner Pro een alles-in-één gereedschapskist is voor het opschonen, repareren en beveiligen van een computer. Het programma bevat ook een toegewijde technische dient waar je altijd terecht kunt voor je vragen en opmerkingen over de PC Cleaner Pro. Ben je niet tevreden over de licentie? Dan krijg je gewoon je geld terug. Daarom kan ik onze lezers van harte aanbevelen om deze software gratis te testen.

 

pc test op malware en andere rommel

Test uw computer op vervuiling, malware en ander ongein!

Download hier nu de PC Cleaner Pro

download advanced system optimizer pc opschonen met de Advanced System Optimizer

 

Gerelateerde recensies: