Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VR 360 VIDEO EDITING SOFTWARE

360 video editing stitsching softwareDe opkomst van VR-technologie en de VR-brillen voor het bekijken van 360 graden video’s heeft de vraag naar video editing software voor het maken van 360 graden video’s en foto’s enorm vergroot. De betere VR of 360 graden camera’s rijgen de beelden in één keer samen en hebben weinig bewerking nodig, maar natuurlijk het kunnen bewerken van zulke video’s en foto’s is zeer wenselijk. Gelukkig zijn er specifieke VR editing software programma’s beschikbaar voor het makkelijk kunnen bewerken en maken van 360 graden foto’s en video’s.

  • Video Stitch Studio is een bewerkingsprogramma dat ook normale video’s kan converteren in 360 graden video’s!
  • Magix Video de Luxe beschikt over alle videobewerkingsgereedschappen en kan 360 graden video’s en foto’s eenvoudig bewerken voor wel de beginner als de gevorderde video editor.
  • Adobe’s Premiere Pro  is één van de populaire video editing software programma’s die ook het bewerken van VR video’s en foto’s ondersteunt.
  • De GoPro VR player is in feite een complete oplossing voor het maken en bewerek van 360 graden video’s.
  • Voor meer informatie: 360 video editor software.

Let op, het bewerken van een vr video’s vraagt om een flink uitegeruste harde schijf en een goede grafische kaart. Beschik je niet over de juiste specificaties, dan kan de computer traag worden.

Gerelateerde artikels:

vr video editing software

 

 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img