Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VPN-VERBINDING

Waarom zou je het internet moeten met een VPN-verbinding?

 

vpn verbinding kopenAlles wat we op het internet doen en zoeken wordt opgeslagen. Onze zoekgeschiedenis kan makkelijk lekken, worden onderschept of doorgenomen door speciale netwerk surveillance software programma’s. Onze zoekgeschiedenis kan ook verkocht worden aan derden. Facebook en Google kunnen deze informatie zonder toestemming ook gewoon doorverkopen aan bedrijven. Onze browsergeschieden is ‘uiterst gevoelige informatie’ die niet verhandeld moet worden en ons surf- en appgebruik mag niet tot handelswaar worden gemaakt. Hoewel we dit niet willen of misschien domweg willen vergeten, gebeurt dit toch. Niet alleen bedrijven hebben veel interesse in deze privéinformatie voor commerciele doeleinden, de geheime diensten doen ook lekker mee. Ten slotte, is er nog een gevaarlijke groep actief, hackers die deze informatie gebruiken om spyware en andere malware te installeren op de computer.

Een eenvoudige VPN-verbinding maakt een einde aan deze ellende. Het kopen van een VPN-verbinding is makkelijk en verloopt via een VPN-software programma van een VPN-service provider. Een VPN-verbinding versleuteld al het internetverkeer en maakt jouw privéinformatie en zoekgeschiedenis niet meer leesbaar en onkraakbaar. Voor meer informatie:

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.