Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Clean My Mac

CleanMymac is de referentie als het gaat om een goed programma dat effectief helpt met het schoonmaken van een Mac. Clean my Mac is hele mooie software voor het optimaliseren, beveiligen en versnellen van uw Mac computer. Clean My Mac is gemaakt geworden door MacPaw. MacPaw is een heel leuk en jong bedrijf in de Oekraïne dat naast Mac optimalisatie software ook andere applicaties voor Mac ontwikkelt. Het ziet er op het eerste gezicht allemaal heel mooi uit, maar wat doet deze CleanMyMac software van MacPaw eigenlijk?

cleanmymac 3In een notendop, de nieuwste versie 3 van deze MacPaw software heeft naast alle reguliere gereedschappen die we mogen verwachten, een aantal extra functies, zoals een package analyzer, een secure eraser en een console voor het beheren van widgets, plugins en login items. Wanneer u zoekt naar een goede software voor het opschonen van uw Mac voor een goede prijs & vol met handige extra’s moet u zeker eens de Clean My Mac software van MacPaw testen. Vervolgens kunt u deze tevens eens vergelijken met de populaire Mackeeper.

clean my mac

Wat is de status van uw Mac computer? 


Test hier CleanMyMac en zie het voor jezelf!

mac opschonen met clean my mac

Wat zit er eigenlijk in de Clean My Mac 3 software?

Standaard functies van Clean My Mac:

Deze Mac utility software van MacPaw heeft alle functies zoals u deze ook kunt terugvinden in andere software voor het opschonen van uw Mac computer: het opschonen van de harde schijf, het leegmaken van de caches, het opsporen en verwijderen van dubbele bestanden, het verwijderen van tijdelijke bestanden, het aanpakken van universal binaries en weghalen van overbodige language files.

Extra functies van Clean My Mac:

Verwijdering van corrupted startup items, development junk, application leftovers, iphoto trash, broken preferences, flash driver trash en Mac OS service junk. Daarnaast bevat deze Mac software ook een application uninstaller, een package analyzer, een applications ignore list, extensive drag en drop ondersteuning, widget manager en nog veel meer leuke extra’s. Voor meer informatie en details over alle extra functies lees het volgende artikel of test gewoon eens de software gratis op uw computer om te zien wat Clean My Mac in huis heeft.

Nieuwe functies van CleanMyMac 3

Op 7 april 2015 is de nieuwste versie van CleanMyMac gelanceerd. Deze includeert nu extra nieuwe functies waaronder een Mail attachment cleaner. Alle overbodige email attachments kunnen worden opgeschoond om zo vele gigabytes vrij te maken op jouw mac. Het zelfde geldt voor iTunes. De CleanMyMac 3 bevat een nieuwe iTunes Junk cleaner. Er zijn zeer veel rommelbestanden verstopt op iTunes waar de meeste mensen niks over weten. Overbodige rommelbestanden binnen iTunes worden netjes opgeruimd door de CleanMyMac 3.

Is er een alternatief voor Clean my Mac anno 2015? 

Ja zeker, we raden u aan om deze Mac software te vergelijken met de MacReviver software van ReviverSoft of de MacKeeper van Zeobit. U kunt meer lezen over de concurrenten van MacPaw op: Mac opschonen.

Videodemonstratie van Clean My Mac:

Test hier CleanMyMac en zie waar je Mac wat kan worden geoptimaliseerd!

 

Wat is het nadeel van de Clean My Mac software?

CleanMyMac is een uitstekend programma voor het opschonen en optimaliseren van uw mac, maar er is een groot nadeel. De Clean My Mac software bevat geen security features zoals een bijvoorbeeld een virusscanner voor mac. Dit maakt deze software minder compleet als bijvoorbeeld de Mackeeper. Het zal u noodzaken om later een extra mac antivirus programma aan te schaffen. Mocht u dit geen punt van betekenis vinden, dan kunt u dit nadeel vergeten. Mocht u het geen probleem vinden om uw CleanMyMac 3 software te complementeren met een mac virusscanner, dan kunt u dit nadeel ook wegstrepen. Vervolgens heeft u ook geen reden meer om niet deze software te testen. Test de Clean My Mac van MacPaw zoals de meeste van onze lezers dit doen:

cleanmymac recensie 2013

Wat is er wel of niet mis met mijn Mac beest?

Test hier CleanMyMac 3 en bekijk het eens rustig op uw gemak

clean my mac macworld review

 


Interessante links:

Dit artikel is van: 

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/mac-opschonen/clean-my-mac/” name=”Clean My Mac” description=”Waarom zou ik de Clean My Mac software testen? ” rev_name=”Clean My Mac ” rev_body=”Review of Clean My Mac van MacPaw” author=”Rens Smit” pubdate=”2012-04-17″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]