Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

MACKEEPER

Mac Diagnostics met de Mackeeper 3 –  nieuwe 2016 review:

De Mackeeper heeft een lange geschiedenis achter de rug. De nieuwste versie nummer 3 is ontwikkeld onder Duitse regie en verdient even apart de aandacht. Dit ook om nog eens duidelijk te maken dat deze nieuwe mac diagnose en optimalisatie software geen scam is. Kijk maar eens naar het screenshot hieronder met het nieuwe design van de Mackeeper 3:

mackeeper 3

De nieuwe opzet van de Mackeeper 3 is om een betere interactie met de klant te krijgen. De Personal Geek on Demand optie is volledig op de schop gegooid. Geek on Demand stelt elke MacKeeper gebruiker in staat om alle mogelijke vragen over de mac even voor te leggen bij een echte Apple deskundige. Het is nu veel makkelijker om jouw verzoeken te volgen en te beheren. Even voor de duidelijkheid, de nieuwe Mackeeper 3 is op dit moment een van de meest populaire en bekendste mac utility & security programma’s. Vooral in de Verenigde Staten is Mackeeper uitgegroeid tot een van de meest erkende producten alles-in-één oplossing voor het opschonen, optimaliseren en beveiligen van een mac computer.

mackeeper human inside

Toch mackeeper 3 human supportde doorbraak in 2015 is de lancering van een nieuwe feature: Human Inside. Dit is een speelse manier om te zeggen dat je direct vanuit de Mackeeper Dashboard contact kunt leggen met een gecertificeerde Apple techneut. Voor alle mogelijke problemen kun je deze ingebouwde helpdesk raadplegen. Normaal, zoals je boven in de screenshot kunt zien, zul je eerst een diagnose scan maken van jouw mac en vervolgens het rapport doorsturen naar de helpdesk waarbij iemand persoonlijk direct met jouw contact legt en met jouw toestemming ook direct toegang kan krijgen tot jouw mac om het probleem op te lossen. De Mackeeper is niet alleen software, maar ook een middel om te kunnen communiceren met Apple techneuten over vragen en problemen. Dit kun je ook zien in het screen shot hieronder. Overal kun je een contact treden met een Apple techneut voor vragen of opmerkingen.

mackeeper 3 review

Start hier een gratis Mackeeper 3 Diagnose Scan!

download mackeeper 3

 

mackeeper reviews

Deze nieuwe integratie en dienstverlening Human Inside is een belangrijke toegevoegde waarde en kan je veel geld besparen wanneer je voor bepaald probleem moet terugvallen op een echte Apple techneut. Hoeveel kost normaal zo’n techneut per uur? Daarover is het niet meer nodig om je zorgen over te maken. Deze dienstverlening zit gratis inbegrepen bij jouw Mackeeper licentie. Door deze bijzondere extra dienstverlening weet je zeker dat je altijd kunt terugvallen op een echte techneut die jouw helpt met het optimaliseren en opschonen van jouw mac.

mackeeper on conferencesMackeeper is vaak de hoofdsponsor van MacWorld en andere Mac conferenties. De naam zegt het al een beetje, Mac Keeper, staat voor het behouden van je mac in prima staat met optimale prestaties en zonder malware. Inderdaad, de Mackeeper 3 is uitgerust met een uitstekende internet security module en malware scanner. In 20014 heeft Kromtech in Keulen, de huidge ontwikkelaar van de software, een technishe samenwerking opgezet met het Duitse security bedrijf Avira. Onder de moterkap van de Mackeeper 2015 zit een krachtige Avira malware scanner. Bovendien helpt het programma om ook om bestanden veilig en versleuteld op te slaan m.b.v. een echte Data Encryptor en een eigen backup programma. In de volgende screen shots kun je duidelijk zien hoe dat er in de praktijk uit ziet.

De Backup module:

mackeeper data backup & recovery

De Data Encryptor:

Mackeeper data encryptor

Bekijk het gewoon eens voor jezelf op je mac, het kost niks om de proefversie te besnuffelen!

Mackeeper 2015 gratis testen

Start de Gratis Mackeeper 3 Diagnose Scan!

download mackeeper 3

 

mackeeper 3 human inside

Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2015/04/mackeeper/” name=”Mackeeper 3″ description=”De nieuwe Mackeeper 3 van Kromtech. Waarom is deze mac software bijzonder?” rev_name=”Mackeeper” rev_body=”Kromtech Mackeeper” author=”Vera’s PC Advies” pubdate=”2015-04-29″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]