Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

AVIRA

Avira is een van de grote namen in Duitsland op het gebied van virusscanners en antivirus software. Avira is een Duitse antivirus specialist en heeft haar hoofdkantoor in Tettnang en heeft in totaal 300 medewerkers. Avira Internet Security 2013 is een vlaggeschip zonder compromissen. Deze totaaloplossing voor de bescherming van uw computer is door vele Duitse kwaliteitsinstanties, waaronder de TUV, gecontroleerd geworden en met prijzen beloond geworden. Als u wil investeren in een Duits kwaliteitsproduct op het gebied van internet security, bent u welkom om hieronder deze aan te schaffen of eerst eens gratis te testen voor een periode van 30 dagen.
Avira heeft trouwens al meer dan 100 miljoen klanten op deze aardbol en is een van de beste antivirus software ontwikkelaars. Als u op zoek bent naar een goede virusscanner met een complete bescherming voor uw computers tegen allerlei online bedreigingen, is het zeker de moeite waard om deze software eens gratis te testen.

Klik hier om een gratis testperiode aan te vragen of Avira te kopen.

aviraAanbeveling: naast een virusscanner is het aanbevolen om uw systeem bij te werken met de laatste security updates van uw software vendors. Dit kunt u gratis doen met de software PSI van Secunia. Ten slotte, wilt u ultieme veiligheid online, zou u kunnen overwegen om te internetten met behulp van een anonieme en beveiligde proxy server die deel uitmaakt van een VPN netwerk en uw willekeurig annonieme IP’s toekent. Hierdoor zal uw online privacy en veiligheid optimaal gegarandeert worden. Een goede proxy server service die gebruikt maakt van VPN tunnels en encryptie is die van HideMyAss.

Heeft u ervaringen met Avira’s internet security software, bent u welkom om hieronder een reactie te plaatsen. Bent u op zoek naar een gratis versie zoals die van AVG of AVIRA? Dat is niet zo verstanding, lees hier meer: virusscanner advies.

Gerelateerde artikels: