Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VERWIJDERDE FOTO’S TERUGHALEN

Hoe kan ik mijn verwijderde foto’s terughalen?

verwijderde foto's terughalenWanneer je per ongeluk (of iemand anders met opzet) foto’s van je digitale camera, harde schijf of memory card hebt verwijderd, kan het vrij makkelijk zijn om deze foto’s terug te halen.

Het is wel belangrijk dat je geen foto’s meer gaat nemen. Foto’s terughalen is zeer goed mogelijk wanneer je geen nieuwe foto’s hebt genomen die de plaats hebben ingenomen van de verwijderde foto’s. In dit geval en in het geval dat je niet je harde schijf of flash drive etc hebt geformateerd, kun je met een relatief eenvoudig file recovery programmaatje de foto’s terughalen. De Iolo Search & Recover software is een uitstekende oplossing. Deze zit ook ingebouwd in de meer uitgebreide alles-in-één oplossing, de System Mechanic Professional. Hier volgt een een video demonstratie die aangeeft hoe je de System Mechanic Professional kunt gebruiken om verwijderde foto’s weer te herstellen:

Klik hier voor een aanbieding van de System Mechanic Pro
verwijderde foto's terughalen

Een gelijkaardige oplossing is de Advanced System Optimizer die ook een file recovery module bevat. Dit zijn voorbeelden van software programma’s die niet zijn ontwikkeld door specialisten op het gebied van data recovery.

foto's terughalenDus, kijk in deze gevallen moet je wel bedenken dat de foto bestanden nog niet geheel van de betreffende opslagmedia zijn verwijderd. De informatie is in feite nog te traceren op de plek waar voorheen de betreffende foto’s stonden geschreven. Het systeem heeft gewoon aangeven dat de betreffende ruimte kan worden overschreven en gebruikt voor een ander bestand. Het is niet voordat deze plek met een nieuw bestand is overschreven dat we kunnen zeggen dat het bestand verloren en verwijderd is van de harde schijf of geheugenkaart. De meeste tooltjes zijn niet afdoende in staat om alle foto bestanden volledig te herstellen. We hebben hier alleen de beste photo recovery programma’s geselecteerd. Het is makkelijk om verwijderde foto’s te herstellen met Search & Recover. 

Nog maals, in die gevallen waar de betreffende opslagmedia is geformatteerd of vele nieuwe foto’s zijn toegevoegd geworden en bijgeschreven op een volle harde schijf, moeten we naar professionele data recovery software kijken. Deze zijn vaak duur. Niettemin de Iolo Search & Recover kan ook meestal in deze gevallen uitkomst bieden en is niet duur. Je hebt een 30 dagen garantie en kunt dus je geld terugvragen mocht deze software niet jouw foto’s terughalen. Iolo Technologies is een uitstekende software ontwikkelaar en is al sinds 1998 actief. Het is een betrouwbaar bedrijf met vele trade marks en patents voor de ontwikkelde technologie. Zoals eerder gezegd de Search & Recover technologie zit ook ingebouwd in de System Mechanic Professional. Het nadeel van deze software opties is dat deze alleen voor Windows computers geschikt zijn.

foto's herstellen met StellarEen van de meest gespecialiseerde data recovery software ontwikkelaars is Stellar Phoenix. De Stellar Windows Photo Recovery software is de beste optie (zeker in termen van prijs-kwaliteit) voor het terughalen van verwijderde foto’s. Stellar is sinds 1993 specifiek bezig met de ontwikkeling van uitstekende data recovery software en is door Microsoft erkend als een Gold Partner.

foto's terughalen met Stellar

Heeft u een Windows computer?

Download hier een proefversie van Stellar Windows Photo Recovery

download photo recovery software

Heeft u een Mac computer?

Download hier een proefversie van Stellar Mac Photo Recovery

download photo recovery software

verloren foto's terughalen

Gerelateerde artikels: 

 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
0 comments… add one