Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

ADVANCED SYSTEMCARE 9

advanced systemcareDe Advanced Systemcare is een bekende utility software suite ontwikkeld door Iobit. Iobit heeft gedurende de lancering van haar software nogal een deuk in haar reputatie gekregen doordat de licenties van de Advanced Systemcare jaarlijks automatisch werden verlengd. Hiermee scoor je geen punten. Toch is deze praktijk zeer normaal geworden bij alle software bedrijen. De vraag is of de Advanced Systemcare van Iobit een licentie waard is!  Ergernissen over automatische licentie vernieuwingen zegt nog niks over de kwaliteit van de software zelf. De Advanced SystemCare Ultimate 9 is een indrukwekkende alles-in-één oplossing voor het opschonen, optimaliseren en beveiligen van een Windows computer.

De Advanced Systemcare reviews die we hebben gevonden op Registry Cleaner AdvisorCnet en Download.com zijn in ieder geval zeer positief. Dit komt o.a. door het feit dat deze software  van IOBIT o.a. gebruik maakt van de AV-technologie van Bitdefender en bovendien zeer compleet is. De software laat zich goed vergelijken met de PCKeeper en de Advanced System Optimizer van Systweak. De Advanced SystemCare Ultimate 9 is een complete gereedschapskist voor het beveiligen, schoonmaken en optimaliseren van een Windows systeem. 

advanced systemcare 9 review

Test hier de nieuwste Advanced Systemcare 9
download Advanced Systemcare

cnet over de advanced systemcare van iobit

Wat kan de Advanced Systemcare voor me doen?

 • Het optimiliseren van uw internetverbinding
 • Het opschonen van uw computer van rommel bestanden, duplicaten etc.
 • Het onderhouden van de harde schijven
 • Het opschonen van het Windows register met een registry cleaner
 • Het blokkeren van gevaarlijke websites
 • Het verbeteren van de systeem prestaties gedurende het spelen van spelletjes
 • Het beveiligen van uw computer tegen malware
 • Het definitief vernietigen van bestanden van de harde schijf
 • Het inspecteren en afsluiten van Windows processen.
 • Het scannen van uw computer op malware infecties
 • Het mogelijk maken van veilig internetten
 • Het verwijderen van privacy gevoelige gegevens

Wat dan de Advanced Systemcare niet voor me doen?

advanced systemcare vergelijken met Advanced System OptimizerDe Advanced Systemcare van Iobit bevat geen ingebouwde helpdesk. Dit is zeer jammer. De PCKeeper bevat deze extra dienst wel, maar is wel iets minder compleet. Natuurlijk, u kunt altijd de Advanced Systemcare eens rustig evalueren voordat u zelf een beslissing neemt aangezien er zeker wat bijzonders te vertellen is over de Advanced Systemcare software dat onder de moterkap van deze software zit verstopt…..

Wat is er dan bijzonder aan de Advanced Systemcare?

Als u daadwerkelijk een relatief goedkope oplossing wilt hebben voor het beveiligen van uw computer en het verwijderen van malware, dan is deze oplossing misschien wel iets voor u. Iobit heeft namelijk de anti-virus technologie van Bitdefender ingebouwd in de Advanced Systemcare Ultimate versie. Bitdefender is een absoluut topmerk op het gebied van antivirus software ontwikkeling en helaas niet zo goedkoop. Met de Advanced Systemcare kunt u toch uw computer beschermen met behulp van Bitdefender’s anti-malware scanengine en tevens ook uw computer optimaliseren. Daarnaast heeft Iobit flink gewerkt aan een mooi design voor de Advanced Systemcare 9. Wanneer u dit aanspreekt, is het de moeite waard om de Advanced Systemcare 9 eens te testen. Zie ook hieronder de video van Iobit over de nieuwe versie van de Advanced Systemcare.

Test hier de nieuwste Advanced Systemcare
cnet over de advanced systemcare van iobit
“Advanced SystemCare is a great all-in-one PC utility that can scan, repair, and optimize many aspects of your system.It aims to remedy whatever ails your computer by not only cleaning up junk files, malware, and invalid registry entries, but by giving your computer a boost to optimize your PC experience.” CNET REVIEW

Wat is er verdacht aan de Advanced Systemcare?

Dit is een beetje een omstreden punt, maar goed…de maker van deze software is in handen van Iobit. Iobit is een chinees bedrijf gelegen in Shanghai. Er zijn op het internet geruchten verspreid dat Iobit belangrijke virus database informatie heeft gekopieërd van MalwareBytes. Dit zijn puur geruchten, maar goed de chinezen hebben een verdachte reputatie als het gaat om software ontwikkeling. Iobit heeft erkend dat ze in een beta-phase van van de productonwikkeling hebben geleund op de kennis van MalwareBytes. Het is zeer positief dat het bedrijf openkaart speelde en schuld erkende. Niettemin, het lijkt erop dat op het internet deze geruchten flink worden opgeblazen. Dit wordt zeker gedaan in de context van de moordende concurrentie op het gebied van utility software. Mocht dit een punt van zorg zijn, dan is er zeker een goede reden om de Advanced Systemcare Ultimate 7 te vergelijken met de Advanced System Optimizer. Niettemin, naar mijn mening is Iobit hieruit gegroeid en is dit geen reden om b.v. de software niet te testen of te kopen. Bitdefender heeft recentelijk een OEM-parternship gesloten met Iobit. Denk je dat een bedrijf als Bitdefender zijn internationale reputatie op het spel zet met een samenwerking met Iobit?

Conclusie over de Iobit Advanced Systemcare Ultimate 9 software:

iobit advanced systemcare reviewDe Advanced Systemcare Ultimate 9 is een uitstekend product en biedt het beste van wat Iobit te bieden heeft. Het bijzondere is dat deze software de Bitdefender anti-malware engine bevat. Dit staat niet op de doos, maar in een speciale samenwerkingsovereenkosmt tussen deze twee bedrijfen. Dit maakt de Advanced Systemcare Ultimate tot een uitstekende keuze voor het beveiligen en optimaliseren van de computer. Datgene wat de software mist is een gereesdschap voor het versleutelen van privacy gevoelige bestanden. Datgene wat Iobit (de maker) een beetje mist is een vlekkeloze reputatie en een Microsoft certificaat. De beste alternatief en concurrent voor de Iobit software is de Systweak Advanced System Optimizer wanneer het accent ligt op de compleetheid en overzichtelijkheid van de software. Systweak heeft bovendien een Microsoft partner ISV certificaat.

Test hier gratis de nieuwste Advanced Systemcare Ultimate – versie 9
cnet over de advanced systemcare van iobit
Gerelateerde artikels:

Bronnen:

Gerelateerde keywords: advanced systemcare pro, advanced systemcare ultimate, advanced systemcare 7, advanced systemcare 6, advanced systemcare pro

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/06/advanced-systemcare/” name=”Advanced Systemcare” description=”Advanced Systemcare Review” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-06-23″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]