Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

DATA RECOVERY MAC

Het is zeer vervelend wanneer u bepaalde bestanden op uw mac heeft verloren en/of niet meer kunt benaderen door een bepaald hardware probleem. Data recovery voor mac computers werkt anders als met Windows computers. Hier zullen we de beste mac data
data recovery macEr zijn speciale mac software programma’s ontwikkeld voor het kunnen herstellen van verloren bestanden van (kapotte) harde schijven op mac computers. De Remo Data Recovery Mac software heeft de beste reputatie en de Remo Recover Mac Data Recovery Pro software is de beste mac data recovery software op de markt.

In welke gevallen kan deze mac data recovery software mij helpen?

 • Catalog bestand is beschadigd of corrupt
 • Mac volumes van de harde schijf zijn per ongeluk geformateerd
 • Geen toegang meer tot volumes door re-partitie of corruptie
 • Harde schijf malfuncties
 • Volume header corruptie
 • Master Boot Record werkt niet waardoor een volume ontoegankelijk wordt
 • Het per ongeluk verwijderen van bestanden
 • Bestanden verwijderd van de prullenbak
 • Bestanden verwijderd door andere software programma’s
 • Bestanden verwijderd door corrputie of stroomuitval
 • Bestanden verloren en verwijderd door het verkeerd afsluiten van de mac computer

De Remo Recover Mac Data Recovery Software is de beste data recovery merk voor mac aangezien deze software bij de bovenstaande problemen u gemakkelijk kan helpen.

Alternatieve data recovery mac programma’s:

mac data recovery softwareToch, nog even snel een kanttekening. Wanneer uw dataverlies niet te wijten is aan uw harde schijf en uw harde schijf in goede staat verkeerd, dan zal het waarschijnlijk volstaan met een eenvoudiger data recovery mac product. De Mackeeper is in dit geval een uitstekende keuze aangezien deze mac software u niet alleen kan helpen met het terughalen van verwijderde bestanden, maar ook met andere belangrijke taken, zoals o.a. het opschonen van uw Mac en het beveiligen van uw mac computer. De Mackeeper bevat o.a. een mac virusscanner. We raden uw aan om deze software te gebruiken wanneer uw mac data recovery probleem niet zo ingewikkeld is. Dit is de meest verstandige keuze wanneer uw bepaalde bestanden per ongeluk heeft verwijderd en niet meer kunt terugvinden op uw mac computer.

Wilt u een ander professioneel data recovery mac programma?

In dat geval kunt u de data recovery software van Stellar testen. Stellar heeft ook uitstekende mac data recovery software ontwikkeld: Stellar Phoenix Mac Data Recovery. Een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een uitstekende data recovery software voor mac computer. U kunt dit programma goed kunnen vergelijken met die van Remo Recover hier boven.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/2013/06/data-recovery-mac/ ” name=”DATA RECOVERY MAC” description=”Beste software voor mac data recovery” single_rating=”5″ agg_rating=”123″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
3 comments… add one