Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PC Health Advisor & Easy Fileviewer van Paretologic

Paretologic  heeft handige software ontwikkeld voor het herkennen en openen van alle mogelijke bestandsformaten. U zult u zelf tijd en ergernis besparen wanneer u gebruik maakt van deze utility software die u bijstaat wanneer u met bestandsherkenningsproblemen te maken krijgt. De EasyFile Viewer van Paretologic is de nieuwe opvolger van de bekende Filecure. Deze software kunt u hieronder gratis downloaden en testen op uw computer. Deze zou u kunnen vergelijken met de PC Health Advisor van Paretologic.

In het algemeen is het niet aan te raden om te veel software voor elk probleem te installeren en/of te kopen. Het belast alleen maar uw computer en uw beurs. 

We raden u aan om eens een complete oplossing te testen voor het onderhouden, optimaliseren en repareren van uw computer. Deze software wordt ook wel Windows optimalisatie software genoemd. Paretologic heeft meer completere software ontwikkeld, de PC Health Advisor. Los van alle andere gereedschappen, bevat deze software ook de Easy File Viewer functionaliteit.

Wilt u bestanden openen en uw computer tegelijkertijd optimaliseren?

Klik en lees meer over de PC Health Advisor

PC Tools versus Paretologic

De EasyFile Viewer van Microsoft Partner Paretologic is specialistische software voor het herkennen en openen van alle mogelijke bestandenLees hier meer over de File Viewer  of test deze mooie software hier onder gratis. Trouwens standaard Windows optimalisatie software bevat o.a. ook een gereedschap voor het openen van bestanden: Windows optimalisatie software. Het is een aanrader om Windows optimilisatie software zoals de  PC Health Advisor eens te testen op uw computer en te vergelijken met de EasyFileViewer.

Opgelet! Een bestand openen die u en uw computer niet kunt herkennen kunt u doen met Fileviewer. Toch, nadat u de EasyFile Viewer heeft getest, kunt u zichzelf de volgende vraag stellen: wilt u software gebruiken voor uw computer die niet alleen alle bestanden kan herkennen, maar ook uw computer kan controleren op andere fouten en problemen? Dan raden we u aan om een recensie te lezen over nieuwe computer software van dezelfde maker Paretologic, die alle gereedschappen bevat om uw computer te repareren en te onderhouden. Met deze bijzondere Windows optimalisatie software van Paretologic kunt u dus ook uw bestanden mee openen: klik hier voor de recensie over de nieuwe Windows optimalisatie software.