Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

G DATA INTERNET SECURITY

G Data Internet Security Review:

De G Data Internet Security software heeft in 2013 een uitstekende recensie ontvangen van de Consumentenbond. Het blijkt namelijk een zeer mooie en gemakkelijke oplossing voor het beveiligen van de computer en het verbeteren van je online veiligheid. G-Data is een duits kwaliteitsmerk en een van de oudste merken op het gebied van antivirus ontwikkeling. Er zitten verschillende modules in de G Data Internet Security software: virus bescherming, email bescherming, bijwerken van de signatures c.q. virusdefinitie updates, spam bescherming, firewall en parental controls. Om het maar even kort te formuleren, de G-Data internet Security 2014 zit vol met mooie snufjes, is makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik.

g data internet security 2014

Verkrijg hier een gratis G-Data proefperiode

g data review

Waarin onderscheidt zich de G Data Internet Security suite van de concurrenten?

  • De G-Data Internet Security 2014 software bevat een dubbele malware scanner voor het kunnen detecteren van alle mogelijke malware, waaronder ook spyware en rootkits.
  • Het programma bevat een zogenaamde silent firewall die weinig systeem bronnen eist van uw computer.
  • Deze G-Data software bevat een krachtige spamfilter.
  • De software waarschuwt u voor gevaarlijke websites.
  • De G-Data Internet Security software bevat parental controls voor het beheren van het internet gebruik van uw kinderen.
  • Het programma bevat ook een backup programma en een data recovery programma in het geval bestanden verloren gaan door een malware infectie.
  • De G-Data bevat ook een extra file shredder voor het definitief vernietigen van bepaalde bestanden van uw harde schijf.
  • Het programma kan een lijst maken van email adressen die u wilt blokkeren.

 

Slimme lezers klikken hieronder om de computer gratis te controleren op malware:

Verkrijg hier een gratis G-Data Internet Security Test

Wat is minder goed van de G Data Internet Security 2014 suite?

Het programma heeft nogal een beperkte ondersteuning. Alles gaat via online formulieren en er zijn geen tutorials, handleidingen of forums die gebruikers kunnen gebruiken. Toch, dit is vaak het geval met de software van A-merken. Niettemin, wat we missen is de integratie van VPN-technologie voor het verbeteren van de online beveiliging.

Met welke software kan ik de G Data Internet Security 2014 vergelijken?

g data internet security review

Om eerlijk te zijn is de Bitdefender Internet Security 2014 software completer aangezien deze ook een VPN service bevat voor het veiliger kunnen laten verlopen van online betalingen en bankieren. Daarnaast is de Avira Internet Security 2014 Suite een gedegen concurrent van G-Data. Ik zou deze goede internet security software met elkaar vergelijken.

Over G-Data kunnen we het volgende melden:

G Data Software AG is een duits merk. Het hoofdkantoor ligt in Bochum waar het al sinds 1985 actief is met de onwikkeling van antivirus programma’s. G-Data is een van de eerste antivirus software ontwikkelaars en bevat een zeer lange geschiedenis met een uitstekende reputatie. G-Data heeft de meeste prijzen behaald in vergelijking met andere Europese antivirus software ontwikkelaars. G-Data ontwikkeld innovatieve technologie zoals de dubbele scan technologie, CloseGap technologie en de OutbreakShield instant bescherming technologie. Deze innovaties zitten ook in de G-Data Internet Security suite verwerkt. Test het eens vooor jezelf….

Zal G-Data nog wat malware op uw computer vinden? Test de G Data software eens zelf:

Gratis G-Data Internet Security download

g data software  review

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/internet-security/g-data-internet-security” name=”G-Data Internet Security 2014″ author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-11-19″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Relevante links: