Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

AVIRA INTERNET SECURITY

avira internet securityWe hebben veel onderzoek gedaan en heel veel gezocht naar een uitstekende alles-in-één oplossing voor onze lezers die zeker op lange termijn veel ellende en geld zal besparen. Het Duitse security bedrijf Avira is er in geslaagd zo’n oplossing te ontwikkelen. De Avira Internet Security software behoort tot de beste alles-in-één oplossing die we kennen voor het volledig beveiligen, optimaliseren, onderhouden en sneller maken van een computer. Avira combineert in haar internet security oplossing alle mogelijke gereedschappen die men maar kan wensen en nodig kan hebben voor het verzorgen en beveiligen van de computer:

 1. Advanced Cloud Protection – Zeer krachtige, snelle heuristic malware scanner voorzien van automatische real-time classificatie van malware via Avira’s centrale malware database voor het vermijden van malware infecties en het herkennen van nieuwe kwaadaardige programm’s. 
 2. Advanced Spyware / Adware proctection – Automatische bescherming en verwijdering van adware en spyware.
 3. Advanced Web Protection – Automatische bescherming voor malware infecties via kwaadaardige of met malware besmette websites.
 4. Advanced AntiPhising  –  Automatische bescherming tegen email phishing bedrog  voor het achterhalen van uw bankgegevens of andere privacy gevoelige informatie.
 5. Browser Tracking Blocker – Automatische afscherming en internet privacy bescherming doordat uw uw internet activiteiten niet meer worden getracked.
 6. File Encryption – met de Avira Internet Security software kunt u ook belangrijke bestanden veilig versleutelen.
 7. File recovery. Verloren en verwijderde bestanden kunt u terughalen en herstellen.
 8. Process manager. Alle processen op uw computer kunt u beheren met de Avira process manager.
 9. System Speed Up module voor het opschonen en versnellen van uw Windows computer.
 10. File shredder. U kunt bepaalde bestanden definitief verwijderen van uw harde schijf.
 11. Registry Cleaner voor het onderhouden en opschonen van het Windows register.
 12. Uninstaller– krachtig gereedschap voor het verwijderen van programma’s.
 13. Startup manager – voor het beheren van alle startup programma’s.
 14. Parental controls – voor het beheren van de toegang tot websites en de computer voor uw kinderen.
 15. Firewall – voor controleren en beheren van uw internet verkeer.
 16. Mail protection – met malware besmette emails worden op een afstand gehouden.
 17. Social Media protection – malware infecties via Facebook en andere social media platformen worden tegengegaan.
 18. Privacy cleaner – voor het verwijderen van privacy gevoelige sporen en kleine rest bestanden op uw computer.
 19. Spamfilter – voor het vermijden van spam.
 20. Disk Doctor – voor het onderhouden en beheren van uw harde schijven.
 21. Etc…..

avira internet security

avira internet security softwareDit is een greep van de belangrijkste gereedschappen die men aantreft in de Avira Internet Security Pro suite. We hebben van Avira de mogelijkheid gekregen om onze lezers een korting te geven van 20 %. Bestel hier bij de Avira Shop de Avira Internet Security oplossing; we hebben een korting voor onze lezers bedongen: Avira Internet Security 2014 met 10 % korting!

 

Wat is de kwaliteit van deze Avira Internet Security Software?

avira internet security reviewVoor onze lezers die nog niet bekend zijn met dit Duitse merk, Avira is internationaal gezien een van de beste A-merken op het gebied van antivirus software ontwikkeling. Op dit moment heeft Avira meer dan 100 miljoen klanten.  Onafhankelijke onderzoeksinstellingen op het gebied van antivirus en internet security hebben in testen keer op keer vastgesteld dat de software van Avira zeer goed tot uitstekend is. Een voorbeeld, de firewall die zit in de Avira Internet Security 2013 suite, heeft een zilver certificaat ontvangen van OPSWAT. De antivirus technologie is zelfs gold certified.

avira internet security 2013Een ander recent voorbeeld is een prijs van AV-compartives, waar de malware scanner van de Avira Internet Security suite als uitstekend werd omschreven en qua prestaties bijna 89,9 punten van de 100 punten ontving gedurende een vergelijkend onderzoek in 2013.

De Avira Internet Security software wordt een aantal keer per jaar getest en goedgekeurd door security experts. Dit is een quote van Mary Landesman van Antivirus.About.com:

avira security software“A true Internet security suite should extend beyond malware protection and provide holistic security against online threats to your computer, your files, your finances, and your family. Avira Internet Security 2012 does just that, combining antivirus protection, antispam filtering, a two-way firewall, parental controls, and backup features. And with the latest version, IPv6 is supported for the firewall, Web, and email protection.”
―Mary Landesman, Antivirus.About.com

Investeer in uw computer en koop de Avira Internet Security software:

Avira Internet Security 2014 met 10 % korting!

AVIRA ULTIMATE PROTECTION 2014 – De nieuwste totaaloplossing van Avira voor uw computer.

avira internet security versus ultimate protectionAvira heeft een meer completere variant uitgebracht van haar internet security software, de Avira Ultimate Protection 2014 oplossing. De Avira Ultimate Protection 2014 bevat alles wat een computer maar nodig zou kunnen hebben, waaronder ook een System Speed Up module voor het opschonen en versnellen van de computer. Daarnaast zit er ook backup software ingebouwd. Het is daadwerkelijk een complete totaaloplossing voor het beveiligen en optimaliseren van de computer. Hieronder in de videodemo kunt u zien hoe u deze software kunt gebruiken.

De beste totaaloplossing voor het verzorgen, versnellen en beveiligen van uw computer:

Lees hier verder: Avira Ultimate Protection 2014 overview & 10 % korting!

 avira

Is er een goed alternatief voor de Avira Internet Security software?

bitdefender versus avira internet securityZeker weten! Qua compleetheid en kwaliteit is er een uitstekend alternatief beschikbaar van Bitdefender, de Bitdefender Internet Security 2013 software. Dit is ook een uitstekende alles-in-één oplossing met vooral een betere malware verwijderings en detectie capaciteit dan de Avira Internet Security Suite. Daarnaast bevat de Bitdefender Internet Security suite VPN technologie als extra beschermlaag bij het uitvoeren van online betalingen en het online bankieren.

Lees hier de Bitdefender Internet Security Review!

Wacht even!! Is er niet een goedkoper alternatief voor mijn beurs dan deze twee vrij dure A-merken? 

avira versus systweak versus bitdefender internet securityNatuurlijk, deze internet security suites zijn van de beste makelij en beste kwaliteit. Daarom kosten ze ook wat meer centjes. Toch qua utility software ontwikkeling hebben beide merken geen bijzondere reputatie. Wanneer u tevreden bent met een iets minder goede en complete anti-malware bescherming, dan kunt eens kennis maken met de Advanced System Optimizer van Systweak. Systweak is een Microsoft Gold Independent Software Vendor en heeft een uitstekende reputatie op het gebied van utility software ontwikkeling. Het is een goedkoper alternatief waarbij de focus meer ligt op het beheren en optimaliseren van de computer dan de kwaliteit van de malware scanner.

Super compleet, uitstekend gewaardeerd en goedkoper: Lees hier de Advanced System Optimizer Review!

Gerelateerde onderwerpen:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/internet-security/avira-internet-security/” name=”Avira Internet Security ” description=”Avira Internet Security Review” rev_name=”Avira Internet Security 2013″ author=”Rens Smit” pubdate=”2013-09-10″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]