Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

EMSISOFT ANTI-MALWARE

emisoft anti-malware reviewDe Emsisoft Anti-Malware software bevestigt een belangrijke trend: de Europese security software ontwikkelaars zijn op dit moment het beste als het gaat om onderzoek en ontwikkeling van anti-malware software. Emsisoft is een relatief recente, innovatieve speler op het gebied van antivirus software ontwikkeling. Toch  dit jong bedrijfje in de Oostenrijkse Alpen, heeft met de lancering van de Anti-Malware 8.1 software een indrukwekkende presatie neergezet. De testresultaten tijdens een vergelijkende onderzoek van AV-Comparatives over deze malware scanner spreekt boekdelen:

emisoft anti-malware

Denk je dat er echt geen rommel op je computer verstopt zit?

Test hier gratis de Emsisoft Anti-Malware software!

microsoft certified emsisoft

De Emsisoft Anti-Malware 8.1 software voldoet aan alle kwaliteitseisen en bevat de volgende belangrijke componenten:

  • Een dubbele malware scanner voor het kunnen detecteren van alle vormen van malware.
  • Een speciale malware behavioral scanner gebaseerd op cloud-technologie voor het analyseren van activiteiten van mogelijke verdachte processen en internetcommunicatie.
  • Een website waarschuwingsdienst voor het vermijden van gevaarlijke of besmette websites.
  • Een krachtige bestandsscanner voor het controleren van alle bestanden die we downloaden op malware.

De Emsisoft Anti-Malware software 8.1. heeft gedurende 2013 een aantal zeer belangrijke kwaliteitstempels binnengehaald van o.a. AV-Comparatives en VirusBulletin.

antimalware scanner van emisoftDe kwaliteit van deze software is verder bevestigd geworden door VirusBulletin. VirusBulletin is een autoriteit op het gebied van onderzoek naar antivirus software. Volgens een  recent vergelijkende onderzoek van VirusBulletin behaalde de security software van Emsisoft 100 % virusdetectie score! Bovendien, genereerde de malware scanner van Emisoft geen valse meldingen. Dit is een uitstekend resultaat aangezien de software van concurrenten vaak valse meldingen genereren over onterechte malware besmettingen.

emisoft antimalware reviewHet feit dat Emsisoft bij AV-Comparatives zo goed uit de verf is gekomen is uitzonderlijk. Een score van 100% is tegenwoordig niet makkelijk te behalen. De Emisoft Anti-Malware 8.1. biedt u een Advanced+ realt time bescherming tegen malware en scoort beter als de Internet Security Suite van Bitdefender. De Bitdefender Internet Security suite is ook een uitmuntende complete anti-malware oplossing, maar is een stuk duurder dan de Emsisoft Anti-Malware oplossing. De prijs-kwaliteit verhouding van de Emisoft Anti-Malware 8.1 software is uitstekend. Voor Bitdefender moet u al snel op 60,- EURO rekenen, terwijl de software van Emsisoft al voor 40,- EURO beschikbaar is. Zie hier een concrete en mooie Emsisoft aanbieding & korting voor een twee-jarige licentie.

Natuurlijk, voor dat je de software koopt, kun je eerst hier een proefversie downloaden:

download emsisoft anti malware

 

emisoft beste antivirus scanner

 

 

Wat ontbreekt er aan de Anti-Malware programma van Emsisoft?

emisoft anti malware recensieToch we moeten wel onderstrepen dat er een component ontbreekt bij de anti-malware software van Emisoft, namelijk een gedegen firewall. Emisoft staat namelijk bekend voor de ontwikkeling van de Online Armor Firewall. Dit is een zeer innovatieve firewall die alle internet communicatie bewaakt en extra bescherming biedt tegen vooral lastige keyloggers en zogenaamde DNS spoofing aanvallen. Deze technieken worden vooral ingezet door hackers om uw bankgegevens te achterhalen. U kunt de Emisoft Online Armor Firewall op secure banking modus zetten waardoor u beschermt wordt tegen deze type aanvallen.

De Online Armor Firewall kunt u toevoegen bij de Anti-Malware software voor een extra 10,- Euro. Dit is het Internet Security pakket van Emisoft. De Internet Security pakket van Emisoft is beschikbaar voor 50,- EURO.  Deze oplossing  biedt daarmee een vergelijkbare functionaliteit aan als de Bitdefender Internet Security software. Het is onze aanbeveling dat u de Emisoft Anti-Malware aanschaft samen met de Online Armor Firewall. Het is dus verstandig dat u kiest voor de Internet Security Package van Emisoft om dezelfde volledige bescherming te krijgen als de Kaspersky Internet Security suite.

emisoft internet securityOp dit moment is er trouwens een prachtige actie gaande waarbij u twee andere waardevolle software programma’s er gratis bij krijgt. Een professionele VPN service van CyberGhost waarmee u volledig anoniem en versleuteld online kunt surfen en alle geo-restricties mee kunt opheffen. Daarnaast krijgt u ook StickyPassword een handige password manager voor het beveiligd beheren en opslaan van uw passwords. Dit betekent dat u 4 zeer mooie beveilingsprogramma’s krijgt voor nog geen 50,- Euro.

internet security package van emisoft

Klik hier voor deze tijdelijke security package aanbieding van Emsisoft.

emsisoft_164x35

Waarom zou ik moeten betalen voor de anti-malware software van Emsisoft?

emisoft security software

Traditionele gratis antivirus en anti-malware software voorziet niet in een complete beveiliging van onze computers en scoort vaak beneden de maat m.b.t. het detecteren van bekende malware. Daarnaast, traditionele virussen, trojaanse paarden, en wormen zijn enkel een greep van mogelijke gevaren. Wanneer u veel op het internet zit en online bankiert en betalingen verricht zal een traditionele virusscanner niet volstaan. Antivirus software ontwikkelaars hebben daarom ook internet security suites gelanceerd als een opwaardering van hun bestaande standaard antivirus pakketten. De reden hiervoor is simpel. Een standaard antivirus pakket geeft geen afdoende bescherming meer. Een internet security suite met meer features en mogelijkheden is tegenwoordig nodig om uw optimaal op het internet te kunnen beschermen.

De ontwikkeling en het onderhouden van deze software is een dure klus. Vele onderzoekers houden zich elke dag bezig met het bestuderen van nieuwe malware en het schrijven van ‘signatures’ die worden ingevoerd in de malware scanners zodat ze ook deze nieuwe bedreigingen kunnen detecteren en ons hiervoor kunnen beschermen. Voor kwaliteit, volledigheid en ondersteuning op dit gebied, moet er gewoon betaald worden. Van een gratis product kan u dit niet verwachten. De beste antivirus software is niet gratis. Het is een slimme marketing truc om naamsbekendheid te verwerven en vervolgens via deze gratis edities aanbiedingen te sturen voor de betere betaalversies die ze in huis hebben. Laten we ons zelf niet voor de gek houden en gewoon meteen voor kwaliteit en volledigheid gaan. Wat heeft u eraan dat de deur op slot is, wanneer de ramen open staan? Kwaliteit en volledigheid lonen zich op lange termijn. Op basis van veel vergelijkend onderzoek kunnen we zeggen dat Emisoft een verstandige inverstering is voor uw eigen veiligheid online. De Emsisoft Anti-Malware 8.1 is een uitstekend product voor een uitstekende prijs.

Extra uitleg over de techniek achter de Emsisoft Anti-Malware software:

Wat is er bijzonder met een dual malware scanner?

Het bijzondere van de malware scanner van Emsisoft is dat deze uit in feite twee scanners bestaat. Het is een zogenaamde dual-malware scanner die alle mogelijke malware kan detecteren. Niet alleen de traditionele virussen en trojaanse paarden, maar ook geniepige spyware varianten, bijna onvindbare rootkits en hardnekkige spyware. De meeste antivirus producten beschikken over alleen maar 1 malware scanner. Emisoft onderscheidt zich door deze innovatie van de meeste concurrenten en de testresultaten bewijzen het.

Wat is er zo bijzonder aan de malware behavioral c.q. gedragsanalyse scanner van Emsisoft?

emisoft online armor firewallMalware verspreidt zich snel en het kost tijd voordat een antivirus software ontwikkelaar deze nieuwe malware leert kennen en vervolgens deze kennis weer invoert in de betreffende virusscanner. Er is dus een tijdsperiode waarbij traditionele virusscanners nieuwe virusvarianten niet kunnen herkennen. Dit is een toenemend probleem die veel computers compleet overgeleverd laat ondanks het feit dat ze een antivirus programma hebben geïnstalleerd. De Emsisoft Anti-Malware heeft een oplossing voor dit probleem door het monitoren van verdachte gedragingen van programma’s. Dit wordt vervolgens verder gecomplimenteerd met een extra laag van bescherming door middel van de Online Armor Firewall. Deze krijgt u wanneer u de Internet Security package van Emisoft zou afnemen.

Emsisoft Anti-Malware & Internet Security package Aanbiedingen:

vergelijk anti malware met internet security package1. Aanbieding Emsisoft Anti-Malware 8.1 

2. Aanbieding Emsisoft Internet Security package = opgelet! De Internet Security Package betekent dat u dus 2 prachtige Emisoft programma’s krijgt- de Emsisoft Anti-Malware software en de Emisoft Online Armor Firewall! Volgens ons is deze aanbieding de meest verstandige keuze die u kunt maken.

Wat zijn goede, maar minder goedkope alternatieven voor de Emsisoft security software?

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=” http://computeropschonen.com/malware-scanner/emisoft-antimalware/” name=”Emisoft Anti-Malware” description=”Emisoft Anti-Malware & Internet Security Package Review” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2013-09-20″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]