Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Elite KeyLogger

De Elite Keylogger monitoring software is voor iedereen geschikt. Bent u ongerust dat bepaalde personeelsleden met de concurrenten in zee gaan en belangrijke informatie doorspelen. Bent u ongerust over wat uw kinderen doen op het internet? Of verdenkt u iemand van iets wat niet door de beugel kan? De Elite Keylogger van WideStep is met de SniperSpy van Retina X Studios een van de beste keylogges die u kunt inzetten voor het monitoren van derden. Het zit vol met handige technologische snufjes om alles wat een ander doet op de computer vast te leggen en te achterhalen. Laten we eens kijken….

elite keylogger softwareDe Elite Keylogger legt alle toetsenslagen vast en laat je precies zien wat de ander heeft ingetoetst: passwords, logins, usernames etc. en in welke applicatie. De technologie die dit mogelijk maakt is de low-core keyboard monitoring & password tracking applicatie met een kernel drive waardoor het mogelijk is om alle Windows logon passwords te achterhalen. Daarnaast, vele gebruikers plakken vaak hun passwords…geen probleem wanneer er niet getypt wordt; De Elite Keystroke technologie bevat ook een clipboard monitor!

De Elite Keylogger legt het gebruik van alle programma’s in alle details vast. Je zult precies weten wanneer een bepaald programma is gestart geworden en legt tevens ook vast welke documenten naar de printer zijn gestuurd. De Elite Keylogger werkt als een soort automatische surveillance camera.

Dit geldt ook voor het gebruik van het internet. Alle activiteiten op het internet worden geregistreerd inclusief alle chat gesprekken en verzonden berichtjes via Jabber, MSN, Gtalk, Skype, Yahoo Messenger etc.! Natuurlijk worden ook alle emails die verzonden en ontvangen worden opgeslagen.

De Elite Keylogger is 100% onontdekbaar. Deze bijzondere keylogger is zo ontwikkeld dat deze niet te vinden is door een gebruiker. Het is zo goed opgezet dat zelfs de beste antivirus, anti-rooktit, antispyware programma’s virus deze keylogger niet kunnen vinden. Het technologisch snufje die dit mogelijk maakt is dat WideStep, de maker van de Elite Keylogger elke dag de interne bestandhantekeningen willekeurig aanpast. Daarnaast de installers zijn specifiek, alleen voor haar klanten ontwikkeld en zijn niet publiek toegangkelijk.

elite keylogger review

Waar kan ik de Elite Keylogger kopen?

Ontvang hier een mooie aanbieding voor de Elite keylogger!

Hoe kan ik de vergaarde informatie van de Elite Keylogger inzien?

Je kunt de Elite Keylogger zo configureren dat de informatie…..

  • Naar je email wordt gestuurd.
  • Naar een TFP server wordt gestuurd. Dit is naar mijn mening het beste aangezien de Elite Keylogger in het geheim met de FTP server communiceert en ook grote bestanden kan doorsturen.
  • Naar een USB-drive wordt gekopiëerd. Zodra de USB-drive in de computer wordt gestoken worden alle logs van de Elite Keylogger erop geplaatst.

Conclusie, Widestep heeft met de Elite Keylogger echte spy software ontwikkeld waarbij jezelf als een soort NSA-agent alles wat een ander doet op zijn computer kunt volgen.  Ontvang hier een mooie aanbieding voor de Elite keylogger!

elite keylogger corporate editionWilt u vele verschillende computers tegelijkertijd in de gaten houden? Bent u een bedrijf en heeft u een bedrijfsnetwerk? In dat geval is de Elite Keylogger Corporate Licence de beste keuze: Ontvang hier een aanbieding voor de Elite Keylogger Corporate Edition.

Op zoek naar een alternatief waarmee u de Elite Keylogger mee kunt vergelijken?

Lees onze review over de SniperSpy software: SniperSpy Review.

Gerelateerde artikel:

[schema type=”review” url=” http://computeropschonen.com/monitoring-software/elite-keylogger/” name=”Elite Keylogger Review” description=”Waarom is de Elite Keylogger goede monitoring software?” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-11-06″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]