Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Uniblue DriverScanner 2011?

Uniblue DriverScanner? Maar, waarom zou ik mijn PC drivers moeten updateren?

Uw drivers ofwel stuurprogramma’s zijn software applicaties. Voor alle software applicaties worden geregeld nieuwe updates en upgrades van de software vendors uit gegeven.  Deze nieuwe updates worden uitgebracht voor het verwijderen van foutjes, het bieden van extra functionaliteit  en het verbeteren van de  algehele prestaties van alle hardware devices  van uw computer. Wanneer u de computer drivers niet updateert, kan dat computer problemen opleveren zoals haperingen, vertragingen, specfieke driver problemen of erger nog complete computer crashes. Om dit te voorkomen heeft men goede driver management software nodig. Maar wat is het belangrijkste kenmerk van een goede driver scan en is die van Uniblue dan bijzonder? klik hier en test zelf de Uniblue DriverScanner 2011 gratis terwijl u dit artikel leest.

Wat is zo bijzonder met de Uniblue DriverScanner?

Het belangrijkste kenmerk van een hoogwaardige driver scan engine zit in de  DriverScanner technologie van Uniblue:

U heeft zoveel Windows drivers op uw computer draaien en er zijn zoveel nieuwe updates elke maand weer beschikbaar, dat het gewoon een vreselijk karwei wordt om dit allemaal zelf te gaan bijhouden. Dit karwei doet Uniblue’s DriverScanner automatisch voor u. Uniblue is een Microsoft GOLD CERTIFIED Partner en haar nieuwste technologisch pronkstuk, de DriverScanner 2011, controleert ALLE drivers op uw computer en vergelijkt de status van deze drivers met Uniblue’s EIGEN beroemde on-line driver bibliotheek. Een hoogwaardige, accurate en complete driverbibliotheek is wezenlijk voor het kunnen aanbieden van een goede driver scanner. In feite is een accurate driver database het belangrijkste kenmerk van een hoogwaardige driver scanner. Wat heeft men aan een driver scan die niks kan vinden op uw pc of uw verouderde drivers inwisselt voor verkeerde of andere oude driver updates?

Vandaar dat Uniblue als Microsoft Gold Partner een accurate driverbibliotheek heeft gebouwd waar haar scanner mee in verbinding staat. Daar waar een verouderde driver wordt gevonden op uw computer, krijgt u meteen de nieuwste en correcte driver versie aangereikt ter installatie. Hiermee vergroot uw de stabilieit en prestaties van uw PC en alle andere hardware onderdelen. Hoeveel missende driver updates vertragen uw computer prestaties?

AANBEVOLEN: klik hier voor een gratis driver scan met de Uniblue DriverScanner

Welke voordelen heeft de Uniblue Driver Scanner 2011?

Voordelen DriverScanner. Het bijwerken van alle Windows stuurprogramma’s en  drivers waarborgt dat uw hardware op de beste manier draait. Hoewel de voordelen afhankelijk zijn van de specifieke driver die u bijwerkt, heeft het bijwerken van drivers in het algemeen één of meer van de volgende voordelen:

  • Verfijnde en verbeterde prestaties van apparaten
  • Verwijdering van bugs en apparaatfouten
  • Nieuwe mogelijkheden van apparaten en meer functionaliteit
  • Betere prestaties en stabiliteit van de computer
  • Betere compatibiliteit van de hardware en minder systeemconflicten
Driverscanner

 Wij bevelen u aan om een gratis driver scan te doen met de gerenomeerde DriverScanner 2011 van Uniblue voor het controleren van uw computer op verouderde drivers. Wanneer u niet uw drivers onderhoudt met een driver scanner zal dit negatieve gevolgen hebben voor de stabiliteit van uw computer. Effectief en  zeer simpel, deze driver scanner van Uniblue verbetert uw computer prestaties door het automatisch scannen, downloaden en installeren van all uw PC driver updates voor bijvoorbeeld:

•    Geluids- en Videokaarten
•    Moederbord & BIOS, USB, Modem & netwerk adapters
•    Monitor, mouse, keyboard, CD/DVD
•    & other plug and play devices


UNIBLUE DRIVER SCANNER 2011

“UNIBLUE heeft als Gold Certified Partner het bewezen vermogen klanten te bedienen op het hoogste niveau in een cultuur van geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, terwijl het tegelijkertijd technische expertise, strategisch denkwerk en leidende technologie laat zien.”


TIP: De Uniblue Driver Scanner 2011 is een onderdeel van de Uniblue PowerSuite 2011 die alle prijsbeloonde software van Uniblue verzameld in een prachtige oplossing. Op dit moment is er alleen op ComputerOpschonen een zeer speciale korting van 60 Euro op deze complete PC onderhoud totaaloplossing. Lees meer hier over deze unieke aanbieding:  Beschrijving van de Uniblue PowerSuite.


Uniblue is bovendien ook beroemd vanwege het bouwen van on-line bibliotheken. Een alternatief voor de Uniblue Driver Scanner is dat u uw computer drivers hier zelf opzoekt en de laatste drivers hier vandaan zelf download op Uniblue’s  Driver Library. Wilt u meer informatie hebben over Windows stuurprogramma’s en drivers in het algmeen raden we u aan het volgende artikel te lezen:  Windows Stuurprogramma’s Advies. We hopen dat deze informatie over de Uniblue Driver Scanner 2011 u goed heeft verder geholpen. Aarzel niet een reactie hieronder te plaatsen.

HomePage