Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Automatische driver updates mogelijk?

In deze post kunt u meer lezen over drivers of wel Windows stuurprogramma’s en hoe u een gratis driver scan kunt krijgen voor het inspecteren van uw pc op verouderde drivers.

Waarom zou u een Driver Updates Scan moeten uitvoeren?

Een driver scan is af en toe nodig wanneer u de computer in een goede en stabiele staat wilt houden. Als het gaat om pc stabiliteit, dan staat het updateren van uw Windows drivers op nummer 1 van uw prioriteitenlijstje. Het updateren van uw drivers kan veel applicatie-foutjes oplossen die anders uw dagelijkse werk op de computer kunnen storen. Het instaleren van driver updates is zeer belangrijk voor het soepeltjes werken van uw computer. Maar wanneer men druk bezig is, geen tijd heeft en niet veel kennis heeft van computers kan het vrij moelijk zijn om alle driver updates te vinden en bij te houden. Dat is waarom een driver scan met driver update software zo handig is aangezien ze automatisch uw drivers controleert en de laatste nieuwe driver voor u geheel installeert. Het kan niet meer eenvoudiger en completer wanneer u automatisch all uw drivers wilt bijhouden. Voor meer informatie lees: Windows stuurprogramma.

Drivers Gratis Scan met een Driver Scanner


Voor meer informatie over een goede  Driver Scanner raden we u aan om de volgende posts te lezen en daar een gratis driver scan te downloaden: Driver Detective.

Zodra uw een driver scanner zoals de Driver Detective heeft geinstalleerd op uw PC krijgt u meteen de mogelijheid om een snelle overzicht te krijgen van alle PC drivers die u op uw pc heeft draaien. Nu iedere keer wanneer uw de PC gaat formateren hoeft u zich geen zorgen te maken over het opnieuw updaten van al deze drivers dat u nodig heeft voor uw hardware onderdelen. Driver Scanner zal allle drivers herstellen van het laaste overzicht dat u hier heeft opgeslagen. Driver Scanner kan alszodanig back ups maken van elke driver op uw pc, inclusief uw moederboard chipset drivers, videokaart drivers dat u nodig heeft voor het goed functioneren van uw monitor, netwerk drivers dat u nodig heeft voor een verbinding te maken met het internet en vele andere drivers die u op uw pc heeft. Dit maakt het herstellen van drivers kind eenvoudig ook voor een echte computerleek.

Ook prachtig is het feit dat een driver scanner de drivergegevens kan overdragen van Windows XP naar Windows Vista of Windows 7. Wanneeer u bijvoorbeeld u overgaat van Windows XP naar Vista, dan zullen al uw drivers een update nodig hebben om hardware problemen te voorkomen. Driver Scanner werkt hier bijna als een tovenaar. U doet gewoon uw upgrade naar Windows Vista, maak vervolgens een verbinding naar het internet en start Driver Scanner. Driver Scanner zal vervolgens haar werk doen en ervoor zorgen dat alle drivers de juiste versie hebben die compatibel zijn met uw nieuwe Windows Vista installatie.  U hoeft zich geen zorgen te maken over outdated drivers, het zoeken naar de juiste versies voor uw drivers en het correct installeren van deze drivers. Een driver Scanner doet het werk voor u en bespaart u veel problemen!

Hoeveel verouderde drivers vertragen uw PC?

Klik hier voor een gratis scan met de driver scanner van Driver Detective

Het updateren van uw drivers brengt de volgende voordelen met zich mee: in de eerste plaats zult een blauwe scherm des doods voorkomen.  In de tweede plaats, zult u veel minder device manager errors op uw bordje krijgen en uw storen wanneer u lekker aan het werk bent. In beginsel is het gewoon zo, gezonde drivers die lekker up to date zijn zorgen voor betere computer prestaties en minimale computer problemen. Met Driver Scanner aan uw zijde kunt u daar zeker van zijn. Deze software houdt uw computer in top vorm zonder dat enige kennis van Windows drivers wordt verondersteld.

Gerelateerde onderwerpen:

We hopen dat deze informatie over driver updates en een gratis driver scan met een driver scanner of driver heeft geholpen. Voor een goed forum over drivers in het algemeen kunt u DriverForum raadplagen.

computer opschonen en drives updaten

 

Protected by Copyscape Duplicate Content Penalty Protection

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
2 comments… add one