Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

ANTI DIEFSTAL APP SOFTWARE VOOR LAPTOPS & PC’S & SMARTPHONES

Welke anti-diefstal app software is er beschikbaar voor mijn mobiele telefoon, tablet, Iphone, Ipad, laptop en mijn normale computer thuis?

1. Hoe kan ik mobiele apparaten en toestellen het beste beveiligen tegen diefstal?

anti diefstal mobileHet makkelijkste wat je kunt doen is het installeren van een mobile spy applicatie met een ingebouwde gps tracker en keylogger. Op deze manier kun je precies zien waar je telefoon is en wat de dief op je telefoon, Iphone, Ipad of tablet uitspookt. Al deze informatie is beschikbaar op een beveiligde online account. Deze informatie kun je doorspelen aan de politie. De politie kan zo makkelijk jouw mobiele toestel even bij de dief ophalen ( : Een goed programma is de mSpy mobile spy die je zowel op een mobiele telefoon (Android of Iphone) of op een tablet of Ipad kunt installeren. Deze software valt eigenlijk niet onder de categorie anti-diefstal app of software, maar eigenlijk onder spy software. Niettemin kan deze software van mSpy wel alszodanig worden ingezet.

2. Hoe kan ik mijn computers en laptops beveiligen tegen diefstal?

Het uitrusten van reguliere desktops en laptops met een anti-diefstal app kun je ook op de volgende manier doen.  Complete anti-diefstal software voor het beveiligen van jouw laptop en computer is gelukkig beschikbaar. Of je nu een Mac computer of Windows computer hebt, ik heb twee complete pc utility programma’s gevonden die dit werk uitstekend doen en in de praktijk al hun nut hebben bewezen.

anti diefstalDe anti-diefstal app is in feite één onderdeel van een complete softwarekit voor het beveiligen, optimaliseren en opschonen van een computer of laptop. De maker van deze software is Kromtech. Deze tracking software zit ingebouwd in de Mackeeper (voor Mac computers) en in de PCKeeper (voor Windows computers).

Hoe werkt de anti-diefstal software van Kromtech?

Zodra jouw computer of laptop online gaat zal de Kromtech Mackeeper of PCKeeper een rapport maken over de locatie en zal tevens een foto maken van de dief. De technische dienst van Kromtech zal je ook bellen en je het rapport overhandigen. De informatie wordt constant ververst en zal ook naar jouw account worden gestuurd. Met deze informatie kun je naar de politie stappen en vervolgens kan de politie de dief bezoeken en deze met de computer op heter daad oppakken. Dit is de beste anti diefstal beveiliging voor je computer en laptop, dat je deze weer kunt opsporen in het geval deze wordt gestolen of wanneer je deze gewoon eens vergeet of verliest.

Voor meer informatie:

Wat is de beste anti-diefstal app voor android & Iphone?

anti diefstal app voor androidOp Google Play wordt de Prey Anti-Theft voor Android het meeste in gebruik genomen als een goede anti-diefstal app voor Android, maar kan ook worden ingezet voor Iphone. Het is geen gratis dienst en je zult een account moeten aanmaken op PreyProject. Je kunt deze anti-diefstal app ook downloaden via Google Play. Met Prey Anti-Theft app kun je o.a. de telefoon blokkeren, traceren, wissen en een melding op het scherm laten weergeven. Voor meer informatie: Prey Project.

Gerelateerde onderwerpen:

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.